zoot

Secretele femeilor carora nu li se electrizeaza parul

Par cret care se electrizeazaDa, este posibil! Cu siguranta ai si tu o colega cu parul lucios ca matasea care nu cunoaste neajunsul electrizarii. Afla-i toate secretele in randurile de mai jos:

1. Schimba-ti samponul

In favoarea unei formule mai blande cu firul de par. Daca nu ti se ingrasa parul la radacina mizeaza negresit pe sampoanele fara sulfati.

2. Stilizeaza-ti parul cu atentie

Foloseste instrumente ceramica cu un strat protector care-ti afecteaza mai putin parul si nu inainte de a pulveriza spray de protectie termica. Daca ai parul uscat poti folosi uleiuri speciale pentru o hidratare intensa.

3. Sari peste caldura

Ofera-i din cand in cand parului tau un timp de respiro. Exista atat de multe metode de a-ti stiliza parul fara caldura.

4. Asigura-te ca ai parul hidratat

Orice ai face, nu sari peste balsam si aplica saptamanal o masca puternic hidratanta. In cazuri extreme, cand parul tau este foarte deteriorat, poti recurge la tratamentul cu cheratina.

5. Fii blanda cu parul tau

Nu-l freca cu prosopul dupa ce iesi din dus. In schimb, foloseste un prosop din microfibre si elimina excesul de apa prin tapotare. O alta schimbare pe care o poti face este inlocuirea fetei de perna obisnuite cu una din matase. Nu numai parul, cat si tenul tau va beneficia de pe urma acestei schimbari.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.