zoot

Se poarta iar coditele de ‘scolarita’

Codite de scolarita 2017

Recunoastem! Ne-au luat prin surprindere. Acest trend pe care-l credeam uitat inca din perioada pubertatii se intoarce in toamna lui 2017. Si nu este singurul. De cand am vazut mult uitatele elastice de par din material textil in prezentarea Mansur Gavriel primavara-vara 2018, am stiut ca vom avea parte de foarte multe surprize.

Desigur, coditele le-ai mai vazut pana acum. Poate la prescolari dar foarte rar purtate de adulti. Cel putin de cand Britney Spears canta ‘Baby one more time” nu ne-a mai fost dat sa le vedem. Tot generatia tanara le aduce in prim plan.

Vanessa Hudgens le-a ales pentru spectacolul Coachella, Kylie Jenner le-a ales pentru a sarbatori ziua tatalui iar Hailey Baldwin le-a ales in locul cocurilor in varful capului. Ele sunt vedetele care au dat startul acestui trend in materie de coafuri in toamna lui 2017 iar daca dai o cautare dupa #pigtail pe instagram, vei observa ca aceasta coafura nu are varsta.

Iti poti purta coditele de scolarita in varful capului sau le poti purta la baza gatului, la spate sau aduse intr-o parte. Le poti purta pe orice textura a parului, fie ea linsa sau ondulata. Nu-ti cer mai mult de 3-5 minute si au un nivel de dificultate scazut.

  • Incepe prin a-ti face o carare pe mijloc.
  • Periaza o sectiune si prinde elasticul de par la radacina sau la baza gatului, in functie de modul in care vrei sa le pozitionezi.
  • Repeta cu cealata sectiune.
  • Pentru a le da un aer mai matur, pastreaza ot extura dezordonata si scoate cateva suvite care sa-ti incadreze chipul.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.