zoot

Se poarta din nou unghiile naturale. Iata-le in prezentarea Stella McCartney primavara-vara 2017

Manichiura nude
Foto: Sally Hansen

Dupa ce ne-a cuprins febra manichiurii cu gel si a picturii pe unghii, ne intoarcem la manichiura nude, in tonuri care aproape ca se confunda cu cele ale pielii. Pe un ton nude de culoarea pielii a mizat si Madeline Poole, Ambasador Global pentru Sally Hansen, in cazul prezentarii de moda primavara-vara 2017 Stella McCartney. Aceasta a ales nuanta ‘Shall we Dance’ din colectia Complete Salon Manicure, o nuanta cu textura usor transparenta care ofera o acoperire suficienta pentru a mentine estetica neutra. Se potriveste perfect cu tonul pielii si ofera suficient pigment pentru a oferi un finisaj perfect.

Manichiura nude este curata si sofistica, spune Madeline. Shall We Dance acopera usor suprafata unghiei, cat sa netezeasca toate imperfectiunile, adaptandu-se usor la fiecare ton al pielii. Gama Complete Salon Manicure contine, pe langa pigmentii de culoare versatili, atat o baza cat si un top coat. Este vorba de o oja 3 in 1 pe care o aplici dintr-o singura atingere de pensula si care promite sa intareasca si sa reziste pe unghii pana la 10 zile.

Practic, este vorba de o manichiura bine intretinuta care te face sa arati ingrijita, o manichiura usor de intretinut si foarte versatila. Tonurile nude arata foarte bine unghii cu o forma naturala si colturile usor rotunjite. De la tonurile de nud de culoarea pielii la rozul transparent clasic, de departe cele mai usor de intretinut, arata intotdeauna curat si sic. Iti alungesc unghiile si dau o eleganta aparte mainilor.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.