zoot

Se apropie vara! Lucreaza-ti bratele, umerii si spatele!

Adio bluze cu maneci largi care-ti mascau pielea lasata! Vine vara iar tu trebuie sa fii pregatita pentru maieuri si topuri decoltate, pentru rochiile de seara cu spatele gol si costumul tau de baie favorit. Daca coapsele ti le poti ascunde sub blugii boyfriend, fustele si rochiile maxi, ei bine, bratele raman descoperite o vara intreaga.

Sa ne apucam de lucru cu un program de fitness pentru brate, deloc complicat si, in plus, rapid. In doar 9 minute pe zi iti poti sculpta bratele, le poti tonifia si defini pentru a purta increzatoare topuri o vara intreaga. Exercitiile sunt dinamice si necesita doua gantere (in lipsa lor poti folosi doua sticle de 0.5l umplute cu apa). Nu vei arde multe calorii in timpul acestui antrenament, insa nu aceasta este scopul principal. Setul de exercitii pentru brate vor face o adevara diferenta asupra intregului tau aspect. Poti varia intensitatea exercitiilor sau poti introduce acest set de exercitii in rutina ta zilnica. Important este sa iti insusesti cateva miscari pentru a-ti lucra bratele.

exercitii brate cu gantere 2
exercitii brate cu gantere 1

Credit poze: MiamiFitnessTV / Flickr.com CC

 

Exercitii pentru brate: Informatii generale

– Calorii arse in timpul setului de exercitii: intre 27 si 35
– Durata setului de exercitii pentru brate: 9 minute
– Nivelul de dificultate al antrenamentului: 2
– Tipul antrenamentului: tonifiere partea superioara a corpului
– Echipament de care vei avea nevoie: doua gantere.

Structura antrenamentului pentru brate:

– Durata setului de exercitii  este de 9 de minute
– Se executa o singura runda a cate 7 exercitii diferite, insa tu poti efectua mai multe runde (in functie de conditia ta fizica si timpul disponibil)
– Fiecare exercitiu se executa timp de 50 de secunde
– Nu ai nevoie de niciun echipament suplimentar in afara celor doua gantere
– Incalzirea si relaxarea nu sunt incluse in antrenament, insa ai putea incerca:Incalzire si relaxare pentru antrenamente (click aici!) Nu poti sari peste incalzire si relaxare.

 

VIDEO

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.