zoot

Sculpteaza-ti corpul in 20 de minute! Antrenament cu propria greutate

N-ai nevoie de gantere roz  si nici de o banda elastica pentru a urma acesta antrenament. Nu presupune decat sa lucrezi propria greutate. Sa nu crezi ca nu este un antrenament eficient sau intens. Din contra, promita sa-ti sculpteze corpul in doar 20 de minute.

Folosindu-te doar de propria greutate, vei incepe sa construiesti masa musculara si sa pierzi din grasime. Iti provoaca mai multe grupe musculare, iti dezvolta puterea si rezistenta ca tu sa-ti redescoperi o silueta supla si sexi. Iti activeaza core-ul in timp ce vizeaza zone problematice precum soldurile, coapsele, aripioarele, bratele, umerii, spatele, pieptul si abdomenul. Vei invata diferite variatiuni ale clasicelor exercitii precum genoflexiuni, fandari, flotari, abdomene, burpees si lovituri pe care le vei executa pe o saltea de fitness.

Antrenament al corpului cu propria greutate (video)

Fiind un antrenament intens, tine la indemana o sticluta cu apa pentru a te hidrata la nevoie. Daca nu esti in cea mai excelenta forma fizica, poti adapta intensitatea si durata exercitiilor astfel incat sa ti se potriveasca perfect. Iata un program de antrenament cu propria greutate pe care poti sa-l faci acasa, cand esti in concediu sau in deplasari in interes de servici.

Video: BeFit

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.