zoot

Scapa instant de varfurile despicate!

Neglijarea nu iarta parul lung! Daca te uiti cu atentie la firul de par de la radacina catre varf, observi din ce in ce mai multe semne de uzura: fire de par rupte, tocite si varfuri despicate. Multe dintre aceste neajunsuri nu pot fi indepartate prin simpla taiere periodica a varfurilor. Bineinteles, este foarte important sa ne tundem varfurile, cel putin o data pe anotimp, pentru a improspata strucura paului si a recapata volumul firelor taiete brut dar ce te faci cand parul este despicat pe toata lungimea lui?

Apasa butonul de PLAY:

Sam Vila vine cu o tehnica interesanta de a reda sanatatea firului de par! Atentia cade mai debraga pe lungimea firului de par decat pe varfuri. Se lucreaza pe sectiuni late de cativa centimetri care sunt trecute peste degetul mare si tinute in loc de aratator si inelar. Se porneste de la nivelul urechilor, catre varfuri, rulandu-se fiecare sectiune in parte peste degetul mare si urmarindu-se varfurile despicate care se ridica. Cu ajutorul unei foarfece se indeparteaza.

Folosind aceasta tehnica, nu numai varfurile vor arata grozav, ci si firul de par, pe toata lungimea sa. Iti propunem sa o incerci! Multe dintre cele care au incercat tehnica s-au declarat foarte multumite.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.