zoot

Sase lucruri pe care nu ti le spune nimeni despre rujul lichid

Se bucura de o popularitate crescuta, este proaspat si distractiv, gasesti cate o versiune a fiecarui brand insa vine cu propriile reguli de purtare de care trebuie sa tii cont pentru reusita. Rujul lichid este un hibrid intre pigmentului rujului obisnuit si textura gloss-ului.

Sase lucruri pe care nu ti le spune nimeni despre rujul lichid
Maybelline Superstay matte ink

N-ai nevoie decat de un singur strat

Formula rujului lichid tinde sa fie intens pigmentata asa ca o singura aplicare este suficienta pentru a obtine culoare opaca. Curata excesul de ruj de pe bagheta in interiorul tubului apoi aplica pe buze. Folosind o cantitate adecvata, te vei bucura de mai multa precizie.

Tip: vrei sa obtii mai degraba un aspect de buze patate? Aplica un strat de ruj lichid apoi tapoteaza buzele cu un servetel. Astfel vei obtine doar o urma de culoare care rezista intreaga zi sau noapte. Vrei sa obtii un efect dramatic? Aplica al doilea strat dupa ce primul s-a uscat.

Incepe cu buza inferioara

Formulele rujurilor lichide sunt intens pigmentate asa ca ai grija la aplicare. Pentru o aplicare precisa, coloreaza intai buza inferioara, preseaza buzele apoi traseaza arcului lui Cupidon. Daca ai nevoie si mai multa precizie, foloseste un creion de buze foarte ascutit pentru a da forma curburii.

Dar trebuie sa-ti exfoliezi buzele inainte

Rujul lichid se intinde bine si arata grozav pe o suprafata neteda asa ca ar fi o idee buna sa-ti exfoliezi usor buzele inainte de aplicarea lui. Poti folosi un scrub de buze din comert insa este suficient sa amesteci putin zat de cafea cu miere pentru a obtine o varianta homemade foarte eficienta.

Si sa nu te grabesti

Nu-l confunda cu un gloss. Ai nevoie de o oglinda si rabdare. Daca te grabesti risti sa depasesti conturul buzelor sau sa-l intinzi pe dinti. In plus, nu te bucuri de foarte mult timp sa remediezi eventualele greseli. Tocmai pentru ca au fost gandite sa reziste intreaga zi, grabeste-te sa corectezi greselile inainte ca formula sa se usuce. Inmoaie varful unui betisor de urechi in crema si corecteaza conturul.

S-ar putea sa-ti usuce pielea

Rujurile lichide sunt facute sa reziste si se tranfera greu. Dintre toate formulele de ruj lichid pe care le gasesti pe piata, te vei lovi si de cele care usuca pielea. Cel mai probabil se va intampla asta in cazul rujului lichid cu textura mata. Nu uita de hidratare. Un balsa de buze face intotdeauna minuni.

Cu toate astea, se bucura de cateva atuuri de neegalat

Tocmai datorita rezistentei la transfer, sunt optiuni grozave pentru prima intalnire sau pentru evenimentele importante din viata ta. In timp ce cele mai multe produse cosmetice curg si se transfera la temperaturi ridicate, rujul lichid rezista datorita polimerilor din compozitie.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.