zoot

Sandvis cald! Paine toast, spanac si ou de prepelita la cuptor

Sandvisurile calde: o masa rapida si un adevarat festin caci optiunile de care te bucuri sunt, intr-adevar, nelimitate. Te poti bucura de el in orice moment al zilei, chiar si atunci cand nu dispui de timp suficient pentru a savura cu adevarat, o masa.

Paine toast, spanac si ou de prepelita la cuptor

Ingrediente:

  • 2 felii de paine toast
  • 1 punga de baby spanac (100g)
  • 1 mana de cascaval / parmezan ras
  • 2 oua de prepelita
  • 1 lingura de pesto
  • 1 lingura de ulei de masline
  • Fulgi de chili
  • Sare si piper, dupa gust

SANDVIS CALD CU SPANAC SI OU

Spala bine spanacul si lasa-l la scurs intr-o strecuratoare.

Incinge uleiul intr-o tigaie aderenta si gateste baby spanacul pentru 2 minute. Asezoneaza cu sare, chili si piper. Da de-o parte si sterge tigaia cu un servet de bucatarie.

Prajeste usor feliile de paine toast in tigaie, pe ambele fete.

Aseaza feliile de paine intr-un vas termorezistent, intinde deasupra lor spanacul calit, presara branza rasa si sparge deasupra cate un ou de prepelita.

Da tava la cuptorul preincalzit la 200 C si tine-o la cuptor pana cand albusul de ou s-a gatit complet.

Sandvisul cu spanac si ou se serveste cald.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.