zoot

Sandale sau sneakersi? Incearca un fusion

Cand vine vorba de confortul picioarelor tale, nu-ti lipsesc optiunile. Ai putea incalta o pereche de sandale cu talpa la nivelul solului sau o pereche de sneakersi, pantofii preferati pentru timpul liber. Sunt actuali si foarte comozi insa, chiar si o sneakers-addicted se confrunta cu supraincalzirea pielii in zilele toride de vara.

O versiune moderna intre cele doua, un hibrid intre sandalele decupate si sneakersi, devine un must have al sezonulu curent. Lasand la o parte noutatea acestui model, sunt alegeri potrivite pentru femeile care nu au nevoie sa se inalte pe tocuri. Pentru ele primeaza confortul si libertatea in miscare.

Sunt sandale de inspiratie sport sau sneakersi decupati, ganditi special pentru sezonul cald care pastreaza aceeasi talpa durabila care amortizeaza socurile cu solul, se inchid cu sireturi sau chiar Velcro. Acest fusion intre cele doua tipuri de incaltaminte ni se pare genial, sunt pantofii care se inalta la randul de pantofi pentru timpul liber, de incaltat atunci cand este cald, in aer liber, cand vrei sa uiti de durerile de picioare. Iti lasa piciorul sa respire cand loveste caldura si-I poti potrivi (aproape) cu orice.

Iata propunerile noastre pentru acest sezon:

Georgia armani
Georgio Armani
Jambu
Jambu
Karlota
Karlota
Marni
Marni
Paloma barcelo
Paloma Barcelo
Via spiga
Via Spiga

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.