zoot

Sandale cu sosete? Trendul este propus si domnilor

De ce n-ai putea purta o pereche de sandale sau pantofi decupati in sezonul rece? Din motive practice, evident. Numai ca moda a devenit deosebit de permisibila si ea este cea care-ti permite cele mai neobisnuite combinatii. Este suficient sa urmaresti blogurile de street style pentru a observa ca se poarta sandale cu sosete.

Sandale cu sosete
Editorial Credit: andersphoto / Shutterstock.com

De pe strada pe catwalk sau invers, cert este ca, de cateva sezoane incoace trendul este incurajat de marile case de moda iar daca doamnele au fost putin reticente in a-l aborda, abia asteptam sa vedem reactia domnilor in primavara lui 2017. Intreaga colectie Zara Streetwise collection graviteaza in jurul acestui look. Prada este o alta casa de moda care propune domnilor papucii colorati din plastic sau sandalele casual, cu inchidere velcro, purtati alaturi de soseste groase. MSGM propune aceleasi sandale velcro cuplate, de aceasta data cu soseste tub albe iar Versace mizeaza pe sosestele subtiri nude sau negre.

Daca in cazul domnilor nu se impun multe restrictii de stil, doamnele trebuie sa adopte un look ceva mai cautat daca vor sa urmeze acest trend fara a ridica sprancene in semn de dezaprobare.

  • Asorteaza sosetele scurte din dres fin cu terminatie bulk sau dantelata cu o pereche de stiletto sau sandale elegante.
  • Asorteaza sosetele groase, lungi (si foarte lungi, peste genunchi), cu volum si textura cu tocul gros, block sau platforme.
  • Alege o pereche de sosete nude, mizeaza pe un look monocromatic sau, din contra, alege o pereche de sosete colorate. Accentul cade mai degraba pe textura si croiul sosetelor, decat pe cromatica.
  • Uita tot ce ti-am spus si amesteca cele doua directii de stil, astfel incat atunci cand te privesti in oglida sa obtii o imagine pe care sa ti-o asumi si sa o porti cu o doza dubla de atitudine.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.