zoot

Salata cu rosii, mozzarella si pesto de busuioc

Un preparat consacrat de traditie, salata caprese reinterpretata imbina perfect alcihimia reusita a intuitiei gastronomice, executia simpla si ingredientele de calitate scaldate in deliciosul pesto de busuioc. Caracterizata de eleganta simplitatii, salata caprese are la baza doar cateva ingrediente asa ca asigura-te ca sunt de cea mai buna calitate.

Salata rosii cu mozzarella si pesto de busuioc

Ingrediente:

  • 150g rosii cherry
  • 250g bilute mini mozzarella
  • 1 lingura de pesto de busuioc
  • 1 lingurita de otet balsamic
  • Sare si piper, dupa gust

SALATA CU ROSII, MOZZARELLA SI BUSUIOC

Aseaza bilutele de mozzarella intr-un castron, adauga rosiile cherry taiate pe jumatate si amesteca. Toarna putin otet balsamic si garniseste cu pesto proaspat din busuioc. Serveste salata cu paine prajita.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.