zoot

Sa ne mai si amuzam: Cum sa scapi de un barbat in 10 zile

Daca vrei sa scapi de un barbat in mai putin de 10 zile, atunci:

[colored_box color=”eg. blue, green, grey, red, yellow”]Ziua I:[/colored_box]

Neglijeaza-ti igiena personala. Intalneste-te cu el imbracata in tricoul in care ai facut Tae Bo, cu unghile roase, parul nespalat de 3 zile si neepilata pe maini si picioare. Pentru un efect total, mananca usturoi si uita sa te speli pe dinti. Ti se pare amuzat, insa neglijenta igienei personale exista si repudiaza orice barbat.

[colored_box color=”eg. blue, green, grey, red, yellow”]Ziua II:[/colored_box]

Plangi in fata lui. Un nou studiu publicat in revista Science, arata ca barbatii care miros lacrimile unei femei manisfesta o dorinta sexuala scazuta si sunt mai putin atrasi de femeile cu lacrimi pe obraji. In schimb se dezvolta compasiunea. Te va mangaia pe cap ca pe un catelus ranit.

[colored_box color=”eg. blue, green, grey, red, yellow”]Ziua III:[/colored_box]

Imbraca camasa de noapte a bunicii. Si costumul de sport al tatalui tau. Tenesii fratelui tau. Vezi apoi cata dorinta sexuala manifesta.

[colored_box color=”eg. blue, green, grey, red, yellow”]Ziua IV:[/colored_box]

Critica-i prietenii sau familia. Robert are un  gust asa prost in materie de haine. Mihai se comporta ca un idiot. Mama ta nu stie decat sa critice. Si incet, incet ti-i pui pe toti in cap si implicit toate alegerile de care a fost mandru pana acum.

[colored_box color=”eg. blue, green, grey, red, yellow”]Ziua V:[/colored_box]

Sicaneaza-l constant. Ce camasa sifonata ai pe tine. Masina ta consuma prea mult. In ce loc zgomotos m-ai adus. Mancarea asta n-o poate manca nici un caine comunitar.

[colored_box color=”eg. blue, green, grey, red, yellow”]Ziua VI:[/colored_box]

Incearca sa-l repari. Ca pe o Dacie 1310. Crezi ca are nevoie de imbunatatiri. Doar i-ar sta mai bine cu parul scurt, cu o camasa cambrata, cu un abdomen 6 pack. Doar casa lui ar arata mai bine cu draperiile de la IKEA. Doar ar avea mai multe sanse de avansare profesionala urmand cursul pe care i-l recomanzi tu.

[colored_box color=”eg. blue, green, grey, red, yellow”]Ziua VII:[/colored_box]

Pune-i monopol pe timpul liber. Stii ca iese cu o jumatatea de ora mai devreme de la servici, rapeste-i si aceste momente. La ce ii trebuie o seara cu baietii? Si ce daca joaca Steaua, tu vrei sa iesiti impreuna in parc cu rolele.

[colored_box color=”eg. blue, green, grey, red, yellow”]Ziua VIII:[/colored_box]

Devino geloasa si posesiva. Dar de ce mai ai numarul Ancai in telefon? Te-ai uitat dupa aia? Dar ce, este mai frumoasa ca mine? Ce sunt cu atatea fete in lista de facebook? Ia sa dai unfriend fostelor tale. Ce ai tu de vorbit cu vecina de la 3?

[colored_box color=”eg. blue, green, grey, red, yellow”]Ziua IX:[/colored_box]

Impartaseste prea mult. Povesteste-i cu lux de amanunte partidele tale de amor cu fostii. Spune-i si de ultimele vizite la ginecolog. Si de viciile tale si ale parintilor tai. Si eventual, toata istoria amoroasa a prietenelor tale.

[colored_box color=”eg. blue, green, grey, red, yellow”]Ziua X:[/colored_box]

Lovitura de gratie. Tie iti ticaie ceasul, el ce are de gand? Tu ai planuit sa te mariti pana la anul, sa faci si un copil. Dupa zece zile impreuna nu ar fi timpul sa iti goleasca un raft pentru a-ti aduce haine la el? Sau n-ar fi mai bine sa va mutati impreuna? Sa-i cunosti parintii? Eventual sa iti puna un inel pe deget?

Foto © fancy123 – Fotolia.com

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.