zoot

Rochii lungi din dantela la preturi pe care ti le poti permite

Iata trei modele de rochii lungi din dantela pentru ocaziile speciale din viata ta. Din materiale opace, dublate din dantela, fiecare model este unic in felul sau. Cu spatele gol sau cu prindere dupa gat, fiecare model de rochie lunga din dantela iti descopera o parte a personalitatii tale. Femme fatel? Alege un model deosebit cu trena lunga. Provocatoare? Alege un model cu spatele gol. Timida? Alege un model clasic, mulat pe formele corpului tau. Dantela este un material delicat si feminin, imprimand gratie si eleganta unei rochii de seara. Sunt modele cu adevarat deosebite, de purtat la ocazii speciale cand vrei sa faci senzatie si sa fii in centrul atentiei. Mai mult, acestea vin la preturi avantajoase, pe care ti le poti permite.

Rochii lungi din dantela ieftine

 

Rochii lungi din dantela ieftine

Culoare: neagra
Detalii: mulata, lunga, cu trena, prindere dupa gat si spate gol, insertii din piele

PRET: 79 lei

Cumpar!

 

Rochie din dantela cu spatele gol

Rochie din dantela cu spatele gol . Materialul opac se termina la jumatatea coapselor iar dantela se continua pana in pamant cu o crapatura intr-o parte.

Pret: 129 lei.

Cumpar!

 

Rochie din dantela cu spatele decupat. Insertiile din dantela se regasesc la nivelul bustului, rochia este accesorizata cu peplum si se continua in jos in stil sirena.

Pret: 109 lei.

Cumpar!

rochie lunga insertii dantela ieftina

 

 

Toate modele de rochii de seara din dantela se pot comanda urmarind link-urile propuse care te trimit direct pe pagina de produs a distribuitorului. Acolo vei gasi detalii legate de timpii de livrare si de disponibilitatea in stoc a marimii tale.

Vezi si alte modele rochii lungi

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.