zoot

Rochii de seara scurte pentru Revelion. Super elegante, super sic!

Pentru ca seara de Revelion sa fie una remarcabila nu ai nevoie doar de un pahar de sampanie si de barbatul visurilor tale sa te sarute la miezul noptii, ci si de o rochie de Revelion mortala.

O rochie in care sa stralucesti de Anul Nou si care sa iti ofere momente memorabile pe care le poti depana peste ani. Iti propunem cateva optiuni la care sa te intorci cu drag ori de cate ori caut acele rochii deosebite pentru ocazii speciale, rochii cu factorul WOW care nu pot trece neobservate, rochii pe care vei vrea sa le imbraci la trecerea dintre ani.

 

Din randul celor mai elegante rochii de seara scurte pentru Revelion

Revelionul este unul din putinele evenimente la care nu poti exagera cu vestimentatia si nimeni nu te va acuza de lux ostentativ. Este momentul in care te simti cel mai putin vinovata pentru ca ti-ai cheltuit intreg salariul pentru o tinuta criminala. Cum extravaganta este regula, de ce sa nu profiti de ocazie sa te infasori in materiale pretentioase?

rochie nissa revelion

rochie nissa revelion 2015

rochie nissa revelion 2014

Rochie NISSA. Detalii

Desi rochia ta neagra de cocktail pare o alegere inspirata cu care nu poti da gres in nicio imprejurare, nu uita ca in seara de Revelion poti da frau imaginatiei si ai unde verde sa fii chic la maxim. Daca iti place atat de mult negrul si nu poti renunta la el nici pentru o seara atunci joaca-te cu texturile si finisajele. Poti miza pe negru in cazul modelelor de rochii de seara scurte, sexy, incantatoare si ultrasenzationale:

Rochii scurte revelion cu paiete aurii kiss my dressRochie Kiss My Dress. Detalii

 

Paleta de culori pentru Revelion iti ofera multiple optiuni iar alegerile indraznete si provocatoare sunt chiar apreciate: diferite nuante de rosu stralucitor, argint orbitor sau auriu opulent. Ce spui de modelele de rochii de seara de mai jos?

 

Rochie rosie scurta cu voal revelionRochie Ana Radu. Detalii

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.