zoot

Rochii de seara 2014: Modele, tendinte si informatii utile

Ce-ti aduce 2014 in materie de rochii de seara? Colectii impresionante care fac alegerea atat de dificila. Varietatea, in schimb, este in masura sa satisfaca orice preferinta in materie de design, tesaturi si culori. Priveste cateva modele de rochii de seara lungi si scurte, pe care le vei gasi in 2014 in cele mai mari ateliere / magazine cu specific.

Atelierul Bien Savvy continua sa impresioneze placut cu noua colectie de rochii de seara: Make a Wish!, desi sunt convinsa ca iti vei pune mai multe dorinte. O alta colectie din cadrul careia vei alege cu greu un singur model. Aceleasi materiale luxoase, siluete puternice si mesaje seducatoare transmise printr-un croi in tendintele momentului.

‘Transparenta’ este la ea acasa, intr-un mod cum nu se poate mai rafinat. Cuvintele sunt de prisos cand incerci a descrie o rochie Bien Savvy si asta doar pentru ca fiecare model comunica dincolo de cuvinte. Rochii lungi sau scurte, de tip sirena sau balerina, cu spatele gol sau detalii transparente, cu broderii sofisticate, insertii delicate, paiete stralucitoare sau pietre pretioase, pot satisface orice gust atata vreme cat luxul, rafinamentul, eleganta si feminitatea sunt prezente in fiecare model.Rochii de seara 2014 Bien Savvy MAke a Wish (1)

La Avangarde Brides ai de unde alege rochii de seara, colectiile fiind extrem de variate in design, tesaturi si culori. Atata vreme cat modelul preferat se regaseste in stoc, il poti comanda direct platind un avans sau pretul integral. Pe comanda, rochia de seara se poate realiza in termen de 14 zile.

Rochii de seara 2014 Avangarde Brides colectia Paparazzi (1)
Rochii de seara 2014 Avangarde Brides colectia Paparazzi (1)

La Bella Sposa am remarcat colectia de rochii de seara 2014 Luxuar. Croieli deosebite, materiale de calitate, par a fi facute special pentru femeia senzuala si moderna. Iti vor atrage atentia modele de rochii de seara rosii, lungi, cu detalii provocatoare, fie decolteul in V care subtiaza silueta sau bretelele incrucisate, o tendinta desprinsa din moda curenta a rochiilor de mirese.

Rochii de seara 2014 Bella Sposa Luxuar (1)
Rochii de seara 2014 Bella Sposa Luxuar (1)

Elite Mariaj iti aduce modele de rochii de seara Tony Bowls, o colectie pe cat de diversificata, pe atat de superba. Iti vor atrage atentia instant rochiile cu imprimeuri, atat de potrivite sezonului cald si te vor captiva rochiile Nude, intr-o culoare apropiata de ce a pielii, sunt extrem de senzuale.

Rochii de seara Elite Mariaj Rochii de seara Elite Mariaj
Rochii de seara Elite Mariaj Rochii de seara Elite Mariaj

Simplitatea, eleganta si spiritul tineresc sunt transmise prin modelele de rochii de seara Manu Alvarez colectia 2014. De cele mai multe ori “Less is more!” iar colectia Manu Alvarez o dovedeste inca o data.

Rochii de seara Manu Alvarez 2014
Rochii de seara Manu Alvarez 2014

Noua colectie de rochii de seara Vera Sposa te lasa fara cuvinte. Sunt atat de captivante, in culori electrice si materiale pretioase, scot in evidenta silueta femeii cum nu se poate mai bine. Ce spui de aceste patru modele de rochii de seara scurte? [Wow!] Cam aceeasi reactie am avut si noi….

Rochii de seara Vera Sposa 2014 Rochii de seara Vera Sposa 2014
Rochii de seara Vera Sposa 2014 Rochii de seara Vera Sposa 2014

Pregateste-te sa ramai surprinsa de o colectie impresionanta de rochii de seara lungi si scurte, intr-o gama de culori completa si design-uri atat de variate. Pe toate le gasesti la Sposa Del Amore (link mai jos).

Rochii de seara lungi Sposa Del Amore Rochii de seara scurte Sposa Del Amore Rochii de seara lungi Sposa Del Amore Rochii de seara scurte Sposa Del Amore Rochii de seara scurte Sposa Del Amore
Rochii de seara lungi Sposa Del Amore Rochii de seara lungi Sposa Del Amore Rochii de seara lungi Sposa Del Amore Rochii de seara lungi Sposa Del Amore Rochii de seara lungi Sposa Del Amore

Little black dress sau din contra, rochii lungi si versatile, vei gasi la Nissa. Vin inr-o gama larga de marimi, pot fi cumparate online sau direct in magazin.

rochii de seara scurte nissa rochii de seara lungi nissa
rochii de seara scurte nissa rochii de seara lungi nissa

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.