zoot

Rochii de mireasa de designer de la 195$? Nu este nicio gluma.

Primavara lui 2014  aduce vesti bune mireselor din intreaga lumea. O noua colaborare intre Zac Posen si David’s Bridal atrage dupa sine preturi inimaginabil de mici pentru rochii de mirese create de un designer international de talia lui Zac.

Rochii de mireasa 2014

Modelele, disponibile pe site-ul David’s Bridal dar si in magazine, pornesc cu preturi de la $195 pentru o rochie de mireasa scurta, de zi, pentru cununia civila (vezi poza alaturata) si ating $1350 in cazul celor lungi din materiale pretioase. Zac Posen a imbracat starturi celebre precum Rihanna, Eva Longoria sau Gwyneth Paltrow ca acum sa creeze acelasi modele la preturi pe care femeile din intreaga lume sa si le poata permite. Nu numai pretul surprinde, ci si gama de marimi, de la 0 la 26. Te poti bucura de o aparitie demna de covorul rosu, indiferent de greutate sau de marirea portofelului. Priveste galeria de imagini de mai jos:

Rochii de mireasa Zac Posen 2014 Rochii de mireasa Zac Posen 2014 Rochii de mireasa Zac Posen 2014 Rochii de mireasa Zac Posen 2014 Rochii de mireasa Zac Posen 2014 Rochii de mireasa Zac Posen 2014 Rochii de mireasa Zac Posen 2014 Rochii de mireasa Zac Posen 2014 Rochii de mireasa Zac Posen 2014 Rochii de mireasa Zac Posen 2014

 

Vezi intreaga colectie Truly Zac Posen pe www.davidsbridal.com

*** Contacteaza Dep. din Londra pentru intrebari legate de transport www.davidsbridal.co.uk

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.