zoot

Rochie scurta din voal cu maneci lungi. Pret avantajos

O rochie neagra, scurta, din voal care te invaluie in mister si-ti sporeste farmecul personal. Materialul opac este dublat de voal care se continua cu maneci lungi si largi, transprente. Gulerul la baza gatului dar si decupajul din zona bustului descopera numai cat este necesar ca tu sa nu iti pierzi eleganta si feminitatea. Poti purta aceasta rochie scurta din voal la orice ocazie, atat vreme cat culoarea neagra este atat de versatila. Daca ti-o doresti pentru petrecerea de Anul Nou sau pentru balul de albsolvire al liceului tine doar de tine.

Rochie scurta din voal cu maneci lungi.

rochie neagra scurta eleganta din voal 2

Culoare: neagra
Detalii: scurta, dublata de voal, decupaj bust, maneci voal largi

PRET: 109 lei

Rochia poate fi cumparata prin intermediul StoreFashion accesand link-ul de mai jos.

storefashion pret

 

Acest model de rochie scurta din voal se poata comanda online numai prin intermediul furnizorului, urmand butonul de mai sus. Pe pagina de produs poti verifica disponibilitatea in stoc a marimii pe care ti-o doresti dar nu inainte de a consulta ghidul de marimi pentru siguranta.

Daca comanzi online pana in ora 15 rochia este livrata ziua imediat urmatoare. In general, timpii de livrare sunt de 1-2 zile lucratoare iar costul livrarii este de 15 lei pentru comenzile mai mici de 300 lei.

 

Galerie foto:

rochie neagra scurta eleganta din voal 2
rochie neagra scurta eleganta din voal 1

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.