zoot

Rochie roz, scurta, cu decupaje deasupra bustului

O rochie roz scurta garanteaza intotdeauna o aparitie fantastica. Nuanta puternica alaturi de modelul deosebit te face sa te simti cu adevarat speciala. Fara manecute, cu decupaje deosebite deasupra bustului, in tendinta rochiilor cut out, dintr-un material moale care se muleaza pe corp, si suficient de scurta incat sa-ti dezveleasca picioarele insa suficient de lunga sa ramana in sfera decentei, acest model de rochie roz este unul asupra caruia va trebui sa insisti. Daca esti tanara si curajoasa, culoarea roz poate fi pentru tine. Vei fi pata din culoare dintr-o multime de invitati imbracati, de regula, in non culori pentru ca in cazul acestei rochii nu vorbim de un roz pal, nici de un roz domol sau pastel, vorbim de un roz puternic care nu poate trece, sub nicio masura, neobservat!

Rochie roz, scurta, cu decupaje

rochie roz scurta 1

Culoare: roz (este disponibila si pe negru pe site-ul distribuitorului)
Detalii: rochie roz, scurta, mulata, fara manecute, cu decupaje deasupra bustului

PRET: 74 lei

Rochia poate fi cumparata pe site-ul

wildfashion pret

Daca acest model de rochie roz este ceea ce cauti, da click pe link-ul de mai sus pentru a ajunge direct la pagina de produs a distribuitorului. Timpii de livrare dar si disponibilitatea marimilor in stoc se regasesc pe pagina de produs, accesata urmand link-ul de mai sus.

Daca comanzi mai multe rochii astfel incat valoarea comenzii tale a depaseasa 250 lei, ai transport gratuit. Pentru toate comenzile mai mici de acest prag, se plateste separat de costul rochiei, un cost al livrarii de 15 lei, cost unic, indiferent de localitatea in care se face livrarea, atata vreme cat aceasta se afla pe teritoriul tarii.

Plata se face la livrare, fara cel mai mic risc, dupa ce ai deschis coletul si te-ai asigurat ca ai primit ce ai vrut.

 

Galerie foto:

rochie roz scurta 3
rochie roz scurta 2

 

 

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.