zoot

Rochie eleganta, scurta, neagra, material fluid, drapat

O rochie eleganta prin simplitate, o rochie neagra, scurta, ideala pentru a compune tinute de seara, incarcate de stil si eleganta. Se remarca printr-un material fluid care curge pe formele corpulu, printr-un drapaj intentionat in zona decoleteului usor rotunjit, atragand atentia asupra acestuia din urma. O rochie eleganta, scurta, care nu iti da batai de cap in privinta accesorizarii,  o rochie care atrage prin design minimalist.

Rochie eleganta, scurta, neagra

rochie eleganta scurta neagra simpla

Culoare: negru
Detalii: eleganta, scurta, drapata in zona decolteului rotunjit, spate acoperit

PRET redus: 79 lei

Rochia poate fi cumparata pe site-ul Elefant.ro

elefant pret

Verifica disponibilitatea acestui model pe site-ul distribuitorului urmand link-ul de mai sus. Te va duce direct la pagina de produs a acestui model de rochie eleganta, scurta, neagra, unde gasesti informatii privind disponibilitatea in stoc a marimii potrivite si timpii de livrare. Toate modelele de rochii aflate pe stoc se livreaza imediat (1-2 zile lucratoare).

Livrarea se face prin curierat rapid, cu un cost de 8 lei pentru Bucuresti si 12 lei pentru restul tarii, sau GRATUIT daca valoarea totala a comenzii depaseste 149 lei pentru articolele din categoria Fashion. Poti alege si livrarea prin Posta Romana, caz in care tu ridici coletul de la oficiul postal pe baza cartii de identitate.

Poti face plata ramburs, atunci cand intri in posesia coletului sau poti plati online, cu cardul. Poti deschide coletul inainte de a face plata pentru a te asigura ca ai primit exact ceea ce ai comandat.

In plus, returul este gratuit la Elefant.ro si beneficiezi de numeroase oferte in curs la articolele din fashion, inclusiv rochii. Iti recomanda sa verifici cu atentie site-ul distribuitorului.

 

Galerie foto:

rochie eleganta scurta neagra simpla
spate

 

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.