zoot

Rochia de mireasa a Biancai Dragusanu se vinde pe Internet cu 200 $ intr-o replica chinezeasca

Stiri: Rochia de miresa a Biancai Dragusanu, cu un design inedit si la un pret fabulos, a ajuns sa fie reprodusa in copie fidela si vanduta pe internet, la cerere. Pretul unei astfel de replici este de 201 dolari, echivalentul a 640 lei la cursul actual al valutei. Mai mult, rochia este disponibila in trei culori: alb, filder si sampanie si in toate marimile posibile.

rochie mireasa bianca dragusanu replica

In prezent rochia de mireasa a Biancai Dragusanu in versiunea replica se bucura de un discount de 25% dar si de pareri favorabile. Din 45 de voturi, rochia a strans 97% de aprecieri pozitive. Se pare ca cele care au purtat o copie a rochie de mireasa a Biancai au fost foarte multumite. Rochia a fost vanduta deja in peste 125 de bucati, doar prin intermediul acestui site. Insa producatorul chinez are mai multe astfel de rochii de mireasa in stoc: nu mai putin de 3834 de bucati!!!

rochie mireasa bianca dragusanu replica

Iata cateva dintre comentariile legate de replica rochiei de mireasa purtat de Bianca Dragusanu:

Minunata rochie! Sunt indragosta de ea. Nu necesita decat mici ajustari. Este cusuta perfect in zona bustului…..

Multumesc pentru aceasta rochie minunata! Suntem foarte bucurosi! 

Rochia este exact ca in poze, dar mai frumoasa. Este extraordonar de frumoasa si de o buna calitate.

Rochia este magnifica!

rochie mireasa bianca dragusanu replica

Pe site-ul de comert electronic prin intermediul caruia rochia este pusa la vanzare sunt publicate poze de la nunta Biancai Dragusanu, in care apare singura sau alaturi de invitati, printre care si Cruduta. Nu stim ce parere are Bianca de aceasta replica si nici creatoare de moda care a creat initial acest design, insa un lucru este cert. Rochia de mireasa este deosebit de apreciata, semn ca modelul prinde la nivel international.

rochie mireasa bianca dragusanu replica

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.