zoot

Rezolutie de vedete: Vezi ce si-au propus in noul an

La fel ca si noi, vedetele au pasit incarcate de speranta in noul an, momentul oportun de a trage linie si de a evalua, de a stabili obiective si de a te motiva. Rezolutia de sfarsit de an nu este altceva decat o promisiune fata de sine, o promisiune de a te dezvolta, de a dobandi obiceiuri noi, de a renunta la cele nocive, de a continua sa evoluezi ca noul an sa te gaseasca o persoana mai buna.

Cu siguranta ai propria rezolutie de an nou, dar n-ar strica sa te inspiri din obiectivele si promisiunile fata de sine ale unor persoane care-ti sunt dragi, care-ti pot fi model, care te inspira permanent, motiv pentru care am cules din rezolutiile vedetelor, pasaje motivationale care-ti vor da de gandit si te vor determina sa actionezi.

rezolutie diana dumitrescu

Foto: facebook.com/www.dianadumitrescu.ro

Diana Dumitrescu are obiective marete. Pentru a scapa usor de cele cateva kilograme in plus care-i dau batai de cap in lipsa vointei si a usurintei cu care slabesti la 20 de ani, Diana si-a propus sa se apuce de alergat. Pe langa asta, vedeta mai are un as in maneca: programul de exercitii Pilates pe care intentioneaza sa-l introduca in rutina sa.

“Acum, daca ar fi sa fac o lista cu dorintele pentru 2015 ar fi destul de scurta: echilibru, sanatate, sport, liniste.” – scrie vedeta pe blogul sau.

rezolutia an nou adela popescu

Foto: facebook.com/AdelaPopescuOfficialPage

Obiective mult mai concrete intalnim la Adela Popescu, vedeta pentru care noul an este momentul ideal sa ia decizii importante. Dupa o scurta vacanta la munte de care a profitat pentru a-si limpezi mintea, vedeta vine cu o lista de obiective indrazneata. Printre acestea se numara un regim low carb, Adela dorind sa renunte definitiv la zahar, o viata activa care sa includa cel putin 3 vizite la sala pe saptamana, un detox pentru trup dupa sarbatorile de iarna dar si un detox pentru minte, pentru a se elibera de dependenta de internet, alocand mai mult timp lecturii inainte de culcare. Rezolutia de anul nou a vedetei include si obiective legate de sanatate, propunandu-si un set de analize complete, timpul petrecut cu cei dragi, familie si iubit, dar si cunostinte si abilitati noi, dorind sa invete sa cante la chitara si inca o limba straina.

rezolutie laura cosoi

Foto: facebook.com/LauraCosoi

Laura Cosoi n-a facut doar o promisiune fata de sine cat si fata de noi “Pentru 2015 mi-am dat seama ca imi doresc sa descopar locuri frumoase si sa intalnesc oameni interesanti, sa am experiente profesionale care sa ma umple de bucurie si sa ma implineasca, sa iti povestesc ceea ce am trait si am descoperit si sa ma bucur ca le impartasesc cu tine.” – asa ca-i vom vizita blogul periodic si te vom tine la curent cu evolutia frumoasei si mult indragitei vedete.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.