zoot

Retine aceste doua TRUCURI pentru gene mai lungi, mai bine-definite si mai bogate!

Iti deschid instant privirea, imbogatesc trasaturile faciale si te fac sa par mai alerta. Cum sa nu-ti doresti gene mai lungi, mai bine-definite si mai bogate? Apeland la aceste doua trucuri populare, vei schimba definitiv modul in care iti curbezi genele:

 

1. Trucul pentru gene mai lungi

cum sa-ti curbezi genele truc

Sporeste eficacitatea aparatului obisnuit de curbat genele, angajand acest truc simplu:

  • Incalzeste aparatul de intors genele cu uscatorul pret de 10 secunde folosind treapta inferioara de caldura
  • Verifica temperatura aparatului de intors genele astfel incat sa nu te arzi.
  • Curbeaza-ti genele in trei puncte: la baza radacinii, unde insisti cel mai mult, tinand apasat cateva zeci de secunde, la jumatatea distantei si varfurile, unde este suficient sa presezi.
  • Aplica mascara, un strat sau doua, in functie de intensitatea dorita apoi periaza excesul de rimel cu ajutorul periutei speciale.

 

2. Trucul pentru gene mai bine-definite si mai bogate

Foto: Wayne Goss
Foto: Wayne Goss

Pentru gene mai bogate si mai bine-definite, Wayne Goss, make-up artistul care a cucerit comunitatea YouTube, ne propune un truc simplu dar extrem de eficient:

  • Cu ajutorul unui dermatograf cremos, intr-un ton inchis de maro sau negru, se traseaza o linie precisa pe marginea superioara a aparatului de intors genele.
  • Se ridica pleoapa si se preseaza aparatul cat mai aproape de radacina genelor, mentinandu-se timp de 30 de secunde.

Acest truc poate elimina aplicarea eyelinerului din ritualul machiajului de zi, transferul fiind suficient pentru a evidentia pleoapa superioara. In cazul unei aplicari inestetice, se poate retusa usor cu ajutorul unui betisor de urechi, la fel cum un marcaj prea puternic se poate estompa cu tuse de fard maro.

Desi aparent in opozitie, le poti angaja pe ambele pentru un look dramatic care da profunzime privirii si te face mai seducatoare.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.