zoot

Remedii naturale pentru raul de miscare. Vindeca-te cu tratamente naturiste!

Cui nu i s-a intamplat cel putin o data sa aiba rau de miscare / rau de masina / rau de mare / rau de avion / rau de tren? Daca la unii aceasta afectiune se manifesta sporadic, la altii este o stare permanenta ori de cate ori sunt nevoiti sa fac un drum cu masina. Iata cateva remedii naturale pentru simptomele raului de miscare: ametelei, voma, greata ca tu sa te vindeci prin tratamente naturiste.

tratamente naturiste pentru rau de miscare masina mare avion tren

Cum sa previi raul de miscare / rau de masina / rau de mare / rau de avion?

Desi pot fi tratate, multe dintre simptomele raului de miscare pot fi prevenite, luandu-se in calcul cateva precautii mici. In primul rand fii atent(a) la ce consumi in seara dinainte de a merge cu masina, cu avionul sau pe mare cat si in ziua respectiva. Evita alimentele care cad greu, cele pline de grasimi sau prea condimentate. Poti miza pe cereale, legume si fructe. Mai mult, evita mirosurile puternice de mancare care-ti pot declansa instant starea de voma, precum mirosul de peste,mirosul de branza de capra etc.

Daca calatoresti cu trenul, evita sa calatoresti invers sensului de mers al acestuia. Explica afectiunea ta celorlalti pasageri si roaga pe unul dintre ei sa faceti schimb. Daca calatoresti cu avionul cere un loc la fereastra, de obicei ajuta la raul de mers. Daca calatoresti cu masina personala sau cu autocarul, ocupa un loc la geam, un loc bine aerisit, eventual scaunul din fata. Indiferent cum ai alege sa calatoresti, daca ai rau de masina / de avion / de tren / de mare, nu citi in timp ce este in miscare. Cititul accentueaza simptomele. In schimb, fixeaza-ti un punct stabil in orizont si incearca sa-l mentii. Atunci cand calatoresti pe sosea, popasurile sunt binevenite.

remedii naturale pentru rau de miscare masina avion tren mare

Remedii naturale pentru raul de miscare. Vindeca-te cu tratamente naturiste!

Un aliment pe care-l poti consuma cu efect in combaterea raului de miscare este dat de masline. Consuma cateva masline cu o felie de paine integrala cu o ora inainte de a porni la drum. Alte remedii naturale pentru raul de masina / tren / avion / mare includ ghimbirul. Doar ca tratamentele naturiste pe baza de ghimbir pentru raul de mare trebuie administrate inainte de a se instala starea de rau.

Inainte de a porni la drum, fa-ti un ceai de ghimbir, taind cateva feliute de ghimbir proaspat si lasandu-le la infuzat pentru 30 de secunde sau un minut intr-o ceasca cu apa fierbinte. La fel de bine poti toca marunt cate feliute de ghimbir si le poti inghiti cu o lingurita. Tot ca remedii naturale se poate folosi uleiul de ghimbir, cu care sa-ti unghi mainile si partea superioara a abdomenului.

Credit foto: freedigitalimages.com

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.