zoot

Reinterpreteaza manichiura frantuzeasca cu spatii negative

Manichiura cu spatii negative este actuala, minimalista si absolut spectaculoasa. A fost vazuta pe catwalk, in cadrul Fashion Week, este purtata de vedete dar si de amatoarele de nail art. Iti vom arata trei feluri prin care o poti obtine plecand de la ideea de manichiur frantuzeasca semiluna:

Manichiura semiluna cu spatii negative 1

Renunta la baza de unghii si picteaza direct culoare, evitand semiluna. Poti face asta din pensula, daca ai o oja de calitate care gliseaza perfect pe unghie sau poti folosi un sablon de manichiura frantuzeasca. Aseaza-l peste semiluna, vopseste unghia sub sablon, indeparteaza sablonul cu ajutorul unei pensete, dintr-o singura miscare ferma apoi niveleaza suprafata unghiei cu ajutorul unui top coat.

Manichiura semiluna cu spatii negative 3

Creeaza spatii negative cu ajutorul pensulei de nail art. Dupa ce ai aplicat oja pe unghi, asteapta sa se semi-usuce, nu complet, astfel incat sa nu poate fi indepartata cu usurinta, dar nici umeda, incat sa se intinda. Toarna dizolvant de lac de unghii intr-un capacel, inmoaie pensula unghiulara nail art in dizolvant si gliseaza imediat sub semiluna, urmand forma acesteia. Curata excesul de oja de pe pensula pe un servetel, introdu din nou in dizolvant si repeta pana obtii o linie curba clara.

Manichiura semiluna cu spatii negative 2

Renunta la baza sau alege un nude cat mai apropiat de culoare naturala a patului unghiei sanatoase. Cu ajutorul unei pensule de nail art traseaza linia curba a semilunei si umple spatiul delimitat de linie si cuticule. Finiseaza manichiura cu o linie fina care delimiteaza tipsul unghiei.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.