zoot

Regulile lui Carmen Bruma pentru a-ti reveni in forma dupa sarbatori

Ti-ai facut de cap, gustand din toate preparatele de sarbatori, poate chiar mai mult decat era cazul? Nu-ti face griji de kilogramele in plus acumulate, caci Carmen Bruma vine cu sapte reguli care te vor readuce in forma si te vor incarca de energie:

carmen bruma

Foto: Carmen-Bruma.ro

 

1. Incepe-ti ziua cu un pahar mare de apa, baut pe stomacul gol. Dupa somn organismul are neboie de hidratare

2. Consuma fructe, nu mai mult de 1-2 bucati, inainte sau dupa a doua masa, dar nu dupa orele 15:00.

3. Evita sa consumi carbohidrati la masa de seara (paine, orez, paste, mamaliga). Pentru masa de seara Carmen Bruma de recomanda carne slaba cu salata sau garnitura de sezon.

4. Ia ultima masa cu cel putin 3-4 ore inainte de culcare. Carmen Bruma ne recomanda sa nu mai consumam nimi dupa apusul soarelui.

5. Se elimina alimente procesate sau bogate in carbohidrati precum: cascaval, branza topita, branza feta, porumb fiert, chipsuri, covrigei, patiserie, mezeluri, dulciuri dar si alcoolul, sucurile dulci si frappe-urile.

6. Se face miscare de 4-5 ori pe saptamana, orice fel de miscare, de la joggingul prin parc la fitness-ul de grup, practicat la o sala de sport.

7. Pentru a fi si mai motivata, te poti inscrie la workshop-ul lui Carmen Bruma, 3S – Supla, Sanatoasa si Satula, un workshop de 8 saptamani in care te afli sub atenta supraveghere a vedetei.

Arunca-ti o privire in culisele primei editii si afla parerile cursantelor despre acest program:

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.