zoot

Regula de trei secunde in ingrijirea pielii

Regula de trei secunde
Foto: Image.net

Cunoscute pentru frumusetea tenului, coreencele acorda o atentie sporita ingrijirii pielii. Ni se pare ca au descoperit secretul incetinirii procesului de imbatranire pentru ca nu isi arata niciodata varsta. Poate fi ceva ascuns in ADN sau poate toate aceste trucuri de frumusete la care apeleaza sud-coreencele… chiar functioneaza.

Ultimul despre care am auzim si vrem sa ti-l impartasim si tie este regula de trei secunde. Aceasta se refera la intervalul de timp dintre curatarea pielii si aplicarea primului produs de ingrijire. De ce fac coreencele asta?

Se pare ca pielea umeda este mult mai receptiva la ingredientele active din crema hidratanta sau serul concentrat pe care-l folosesti zilnic. Tocmai datorita permeabilitatii, ingredientele se absorb mai bine in piele daca nu trec trei secunde de la curatare.

Cheia regulei de trei secunde este sa ai tenul usor umed. Atentie! Umed, nu ud.

Daca au trecut deja cele trei secunde si crezi ai ratat sansa de a apela la acest truc, afla ca exista ceva ce poti face oricand, chiar daca au trecut si zeci de minute. Hidrateaza-ti pielea cu un prosop de fata umed sau, pur si simplu, pulverizeaza o lotiune tonica sau apa termala, dupa care aplica crema in mod obisnuit.

Extra-sfat: foloseste-te de acest truc si cand aplici fondul de ten. Pulverizeaza o lotiune de fata calmanta sau o apa termala peste buretelul cu care aplici fondul de ten. Nu numai ca vei folosi mai putin produs, vei obtine si un aspect mai natural, airbrushed. Incearca si vezi daca functioneaza si pentru tine.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.