zoot

Regandeste felul in care te dai cu ruj! Ultimele noutati AICI

Noi tehnici de aplicare a rujului pe buze si culori indraznete, vibrante te indeamna sa regandesti modul in care te dai cu ruj! Delicate, usor estompate, voluptoase, avand la baza tehnica de conturare ombre sau provocatoare, in culorile vinului bogata, iata ultimele tendinte in materie de rujuri in sezonul toamna-iarna 2015 / 2016:

 

1. Buze estompate

cum sa te dai cu ruj in toamna lui 2015

Cel mai nou trend in materie de buze este dat de rujul pigmentat in centru, estompat sau difuzat spre margini. Este o tehnica mai usor de obtinut decat ai crede caci Maybelline a lansat produsul 2 in 1 care te va ajuta sa reproduci intocmai acest look. Este vorba de o gama de zece creioane de buze COLORblur cu doua capete. La un capat regasesti rujul mat in nuanta dorita iar la celalalt capat un buretel smudge cu ajutorul caruia estompezi culoarea.

Aplica rujul mat COLORblur in nuanta ‘Fast & Fucsia‘ in centrul buzelor. Foloseste ulterior smudger-ul pentru a difuza culoarea spre marginile buzelor.

2. Buze de culoarea vinului

rujuri in tendinte toamna 2015 burgundy

Te simti indrazneata si esti multumita de volumul buzelor tale? Incearca una dintre nuantele de ruj in culoarea vinului. Ne place in mod deosebit rujul Color Sensational Creamy Mattes in nuanta ‘Burgundy Blush’ de la Maybelline. Foloseste o pensula de buze pentru precizie.

3. Buze ombre

cum se poarta rujul in toamna lui 2015 ombre

Pentru a recrea efectul ombre ai nevoie de doua tonuri diferite de ruj, unul mai deschis si altul mai inchis. Incepe prin a contura buzele cu ajutorul capatului mat al rujului Maybelline COLORBlur in nuanta pruna ‘Plum, please!’ apoi umple centru buzelor cu acelasi capat mat al nuantei COLORBlur ‘Pink Insanity‘, un roz vibrant! Pentru a difuza cele doua nuante foloseste capatul Smudge cu efect de difuzare. Nu-ti lasa linii de demarcatie si obtii cele mai cool buze ombre!

Acum ca ai aflat ultimele noutati in materie de ruj si stii sa te dai cu ruj folosind cele mai recente tehnici, pe care dintre ele le vei incerca?

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.