zoot

Recreeaza modelul de unghii din prezentarea Nicole Miller primavara-vara 2016

Model de unghii in tendinte 2016
Foto: Butter London

Ne-am indragostit de acest model de unghii vazut in cadrul prezentarii de moda Nicole Miller primavara-vara 2016! La granita dintre jucaus si edgy, manichiura cu stropi ofera un efect grafic inedit. Gandita de catre Katie Jane Hughes ca o completare a colectiei care evoca arta strazii, se potriveste fashionistei care nu joaca dupa anumite reguli. Invata si tu sa recreezi aceasta manichiura care imita arta stradala si graffiti pe unghiile tale.

 

Recreeaza modelul de unghii din prezentarea Nicole Miller primavara-vara 2016

Pentru a obtine acest model de unghii ai nevoie de o baza alba, o coala de hartie, o agrafa si cel putin alte doua lacuri de unghii pentru stropi.

1. Peste un basecoat aplica doua straturi de oja alba Butter London Cotton Buds si asteapta sa se usuce.

2. Pregateste-ti spatiul de lucru, asezand o coala de hartie pe masa (pentru siguranta mobilierului tau poti aseza mai multe)

3. Ia o agrafa de par si introdu-o intr-o sticluta de oja neagra Butter London Union Black Jack. Aseaza agrafa deasupra unghiei si sufla. In momentul in care sufli, oja prinsa de agrafa se elibereaza si creeaza stropi pe unghiile tale (dar si pe cuticule sau masa de lucru).

4. Repeta procesul folosind alte nuante de oja si, bineinteles, agrafe curate.

5. Fixeaza-ti manichiura stropi cu ajutorul unui top coat si curata cuticulele si pielea dimprejurul unghiei cu ajutorul unei pensule unghiulare imbibate in dizolvant de lac de unghii

*** Sfat: daca vrei sa eviti inevitabila murdarie, infasoara-ti degetul intr-o bucata de scotch, lasand libera doar suprafata unghiei.

O alta metoda de a obtine aceasta manichiura este cu ajutorul unui pai. Paiul se introduce in oja si se pozitioneaza deasupra suprafatei unghiei. Se sufla in pai de la diferite distante pentru a alterna marimea si forma stropilor.

*** Daca incerci metoda paiului (despre care am vorbit intr-un articol anterior aici) nu uita de masurile de precautie.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.