zoot

Recreeaza manichiura cu buline din prezentarea Jeremy Scott toamna-iarna 2016 / 2017

N-ai nevoie decat de un creion cu guma! Pare incredibil cum un banal instrument de scris te poate ajuta sa obtii o manichiura vazuta pe catwalk in prezentarea Jeremy Scott, toamna-iarna 2016/2017. Unghiile lungi, cu colturile rotunjite au fost vopsite in culori vibrante si inscriptionate cu un cerc perfect, in imediata apropiere a semilunei. Manichiura a fost realizata de catre Miss Pop cu ajutorul unui creion cu guma si o poti recrea cu usurinta, urmand pasii de mai jos.

Manichiura cu buline din prezentarea Jeremy Scott

  • Un lac de unghii intr-o culoare aprinsa pentru baza
  • Un lac de unghii negru
  • Un creion cu guma
  • Un top coat incolor

Aplica uniform un strat de lac de unghii intr-o culoare aprinsa si vibranta. Asteapta sa se usuce complet.

Picura 1-2 picaturi de oja neagra pe o folie de aluminiu, introdu guma creionului in oja si stanteaza unghia, la cativa milimetri mai jos de semiluna, dintr-o singura miscare precisa. Indeparteaza guma si vei obtine un cerc precis, de fiecare data. Repeta si pe celelalte unghii si asteapta sa se usuce. Niveleaza suprafata unghiei si fixeaza manichiura cu ajutorul unui top coat incolor.

Aceasta manichiura cu buline supradimensionate arata grozav pe unghiile lungi, rotunde, migdalate sau cu colturi rotunjite. Daca ai unghii scurte, foloseste capatul gros al unei agrafe de par pentru a obtine un cerc cu un diametru mai mic. Foloseste-te de culori aprinse, contrastante sau mizeaza pe combo-ul culoare-non-culoare pentru a amplifica si mai mult efectul vizual.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.