zoot

Recreeaza coada de cal joasa din prezentarea Herve Leger toamna-iarna 2015 / 2016

Coafurile pe care le vedem pe podiumurile de moda internationale sunt din ce in ce mai accesibile. Le poti recrea cu usurinta, cu ajutorul produselor de styling, integrandu-se perfect in moda strazii. Acesta este si cazul cozii de cal rasucite, vazute in cadrul prezentarii Herve Leger toamna-iarna 2015 / 2016, New York Fashion Week.

 

Coada de cal frantuzeasca din prezentarea Herve Leger toamna-iarna 2015/2016

Video: Tresemme Insider / Youtube

Creata de catre stilistii Tresemme pentru Herve Leger, NYC Fashion Week, sezonul rece, coada de cal frantuzeasca ia o intorsatura sleek. Priveste-o pe Arielle, ambasador Tresemme, cum recreaza aceasta coada de cal pe parul lung. Nu ai nevoie decat de trei elastice si cateva produse de styling care asigura textura potrivita parului tau.

  1. Spala-ti parul si indeparteaza excesul de apa, tapotandu-l cu un prosop din bumbac
  2. Adauga balsamul TRESemme Runaway Collection Get Sleek Blow Dry pe lungimea firului de par si usuca-l drept cu o perie plata si uscatorul de par. Balsamul contribuie la indreptarea structurii firului de par.
  3. Fa-ti o carare intr-o parte.
  4. Niveleaza-ti parul din parti, aducandu-l spre spate cu ajutorului gelului Tressemme Extra Firm Control Gel, unde-l imparti in doua. Piaptana si fixeaza.
  5. Fiecare parte se ruleaza pana la baza gatului si se fixeaza cu un elastic si o agrafa, apoi ambele parti se prind impreuna, la baza gatului cu un alt elastic.

Bineinteles, poti recrea aceasta coafura pe orice textura a parului, nu neaparat cea sleek. Aceasta din urma, insa, iti ofera un mai bun control al manevrarii celor doua sectiuni si transpune look-ul sleek, popular in ultimele sezoane, intr-o coafura accesibila, cu care poti iesi pe strada.

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.