zoot

Provocare: Te poti machia in 5 minute?

Pentru unele femei, machiajul rapid, in cateva minute poate fi o adevarata provocare. Daca obisnuiesti sa petreci zeci de minute in fata oglinzii inainte de a iesi din casa, machiajul rapid poate fi si pentru tine o provocare. A invata sa te machiezi rapid este insa o necesitate, te vei intalni cu situatii care impun sa fii gata in acele cateva minute care ti-au ramas pentru machiaj. Desi probabil ai la dispozitie in fiecare dimineata cel putin un sfert de ceas sa te machiezi, gandeste-te ce ai face intr-o situatie de criza de timp. Ia-o ca pe o provocare si spune-ne daca ai reusit sa te machiezi in 5 minute sau mai putin.

Sfaturi pentru un machiaj de seara rapid

Machiaj de seara
Machiaj de seara. Foto © Can Stock Photo Inc. pepperbox

 

Poti sari peste cativa pasi in ceea ce priveste machiajul tenului. In locul hidratarii, aplicarii primerului si abia apoi a fondului de ten, poti alege o crema hidratanta colorata, de tipul BB Cream care te va ajuta sa sari peste etape. O alta alterna consta in produsul 2 in 1 compus din fond de ten si pudra aplicat rapid cu ajutorul unui buretel. Si cum nu ai timp acum de conturare, este suficient sa iti evidentiezi pometii si tamplele folosind un bronzer, hai poate si un strop de blush in obraji.

Cel mai probabil nu ai timp sa iti conturezi sprancenele in cazul unui machiaj de seara rapid dar poti trasa cateva tuse fine doar pe linia inferioara, umpland golurile din sprancene cu ajutorul fardului special.

Daca esti in criza de timp, o solutie ar fi sa insisti asupra buzelor. O nuanta puternica, provocatoare si in tendinte, precum este rujul portocaliu in aceasta vara, va distrage atentia de la ochii insuficient machiati. Cat despre ochi, poti aplica instant o pereche de gene false care iti vor defini privirea si cateva straturi de mascara.

Vezi toate articolele din categoria Machiaj de seara

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.