zoot

Propunerea NARS Cosmetics pentru machiaj in primavara-vara lui 2014

NARS Cosmetics continua sa inoveze si aduca in prim-plan cele mai importante tendinte ale sezonului primavara-vara 2014. Campania noua prezinta femeia seducatoare care nu se straduieste prea mult, cu un ten perfect conturat si iluminat, cu buze oranj si un machiaj seducator al ochilor. Este un look demn de adoptat in sezonul cald.

Machiaj de seara. Campania Primavara-Vara NARS Cosmetics

Machiaj Primavara-Vara 2014 NARS Cosmetics

In sezonul cald primul lucru pe care trebuie sa il ai in vedere este factorul de protectie solara. NARS iti propune o solutie rapida care combina protectia solara cu baza de machiaj in cazul primerului Broad Spectrum SPF 15, aplicat inainte de orice machiaj. Daca sezonul trecut NARS iti recomanda fondul de ten cu aspect mat, vara totul se reduce la stralucire, de unde si recomandarea fondului de ten Sheer Glow. Indiferent de sezon, trebuie sa te ocupi de micile imperfectiuni ale fetei, aplicand corectorul Radiant Creamy Concealer in zona cearcanelor, de sub ochi. Pometii sunt conturati cu ajutorul stick-ului multifunctional, cu o formula cremoasa si usor lucioasa, care se aplica cu ajutorul degetelor. Na Pali Coast Multiple se poate folosi si pe buze dar si pe ochi.

Machiajul de seara in cazul ochilor porneste cu o baza de machiaj si anume Smudge Proof Eyeshadow Base. Pe mijlocul pleoapei superioare vei aplica fardul usor auriu Kauai Duo pentru a crea o baza metalica. Fardul de culoarea orhideei difuze se aplica pe toata suprafata pleoapei superioare, exagerand usor colturile externe ale ochilor pentru a conferi forma de migdala. Iti va fi mai usor sa aplici fardul pe pleoapa inferioara cu ajutorul pensulei unghiulare. Nu uita sa iti iluminezi portiunea de sub punctul cel mai inalt al sprancenei, mergand pe arcada. Pleoapa superioara este usor conturata cu ajutorul pensulei unghiulare inmuiata in Black Valley Eye Paint – o formula noua, inovativa, demna de un makeup artist versatil, cu pana la 18 ore rezistenta. Iti poti corecta forma sprancenelor prin machiaj, creionand spatiile lipsa prin tuse subtiri ce imita firele de par si adaugand fard de sprancene pentru a umple acest spatiu. Aplica doua straturi de rimel Life Volumizing Mascara si machiajul de seara al ochilor este gata.

Pigmentul buzelor este neutralizat cu ajutorul unui ruj mat, dupa care se aplica creionul-ruj Timanfaya Satin:

Creion Ruj portocaliu
Timanfaya Creion-Ruj NARS

 

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.