zoot

Produsele ATKINS, acum si in Romania!

Familiare si chiar asteptate de catre iubitorii dietei low-carb, produsele ATKINS isi fac aparitia pe piata romaneasca, dupa succesul inregistrat in SUA. Sunt distribuite prin intermediul magazinului online NoSugarShop. Desi gama de produse Atkins este una variata, de la produse congelate la dulciuri si shake-uri, pe site-ul distribuitorului vei gasi doar gama de batoane proteice:

  • Baton de ciocolata cu nuca de cocos – 2.1g carbohidrati neti
  • Baton crocant cu alune – 3.1g carbohidrati neti
  • Baton cappuccino si nuci – 3.9g carbohidrati neti
  • Baton biscuiti cu frisca – 3.1g carbohidrati neti
  • Baton de ciocolata cu menta – 2.4g carbohidrati neti
  • Baton de ciocolata neagra crocanta – 3.3g carbohidrati neti

batoane proteice atkins romania

CUMPARA ONLINE PE NOSUGARSHOP.RO

Cu un continut scazut de carbohidrati, bogate in fibre si proteine, batoanele Atkins pot servi ca gustare intre mese, pot inlocui un mic dejun, alaturi de un pahar de lapte din soia, in zilele in care esti pe fuga sau le poti servi inainte sau dupa o sedinta de fitness. Printre ingrediente se numara: proteinele vegetale din soia, seminte si migdale, ulei de cocos si indulcitor.

Stilul de viata low-carb apare ca o alternativa la dietele restrictive caloric, promovand pierderea in greutate si mentinerea greutatii ideale prin monitorizarea consumului de carbohidrati. Un consum redus de carbohidrati pastreaza un nivel constant al zaharului in sange, suprimand poftele si fortand corpul sa consume grasimea ca sursa de energie.

Te-ar putea interesa si:

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.