zoot

Produse Make Up Forever cu intrebuintari multiple

 Te-ai gandit ca poti folosi iluminatorul de ochi pentru a satina fardul pleoapei sau fardul crema pe post de blush? Dar gelul pentru sprancene pentru a-ti fixa firele de par rebele? Iata cinci produse cosmetice Make Up For Ever cu intrebuintari multiple:

Produse cosmetice Make Up Forever. Gel iluminator
Make Up Forever. Gel iluminator

Gel iluminator pentru fata

Un produs cosmetic folosit in tehnica de conturare, ilumineaza zone precum partea superioara a pometilor, arcada sau colturile interioare ale ochilor. Tenul va parea mai proaspat si mai radiant iar pielea mai stralucitoare. Dar intrebuintarile acestuia nu se termina aici. Vrei vrea sa maximizezi beneficiile acestui produs cosmetic, gasindu-i si alte intrebuintari. Poti folosi gelul iluminator Make Up For Ever pentru a da impresia unor buze mai mari, prin tapotarea usoara deasupra liniei lui Cupidon. In acelasi timp, aplicat pe pleoapa superioara peste fardul tau preferat va crea un efect stralucitor si satinat.

Fard multifunctional Aqua Cream
Fard multifunctional Aqua Cream

Fardul multifunctional

Nu numai ca este rezistent la apa si are o formula ultra-pigmentata, fardul crema Aqua Cream are intrebuintari multiple, putand fi aplicat pe ochi, buze si pometi. Asta, bineinteles, in functie de nuanta aleasa. Daca alegi nuanta 4 (Snow) sau 13 (Warm Beige) o poti folosi pe post de iluminator pentru partea superioara a pometilor dar si pentru colturile interioare ale ochilor. Ochii vor iesi mai mult in evidenta si vor parea mai mari.

Produse cosmetice Make Up Forever. Gel sprancene

Super Lip Gloss

Super Lip Gloss nu este doar un gloss de lunga durata ce confera volum buzelor si da bine in fotografii. Poti folosi Super Lip Gloss de la Make Up For Ever pentru a crea un machiaj ud. In functie de nuanta aleasa, se poate aplica pe pometi si pe pleoapa superioara a ochilor.

Produse cosmetice Make Up Forever. Creion corectorCreion Corector

Special creat pentru a astupa micile imperfectiuni ale tenului, precum cosuri sau cicatrici. Avand doua nuante diferite, se pot amesteca pentru a se obtine exact culoarea tenului tau. In acelasi timp, poti folosi creionul corector pentru a corecta buzele prea groase sau asimetrice dar si pentru a mari ochii trasand o linie pe conjuctiva ochilor.

Produse cosmetice Make Up Forever. Creion corector

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.