zoot

Prima perie inteligenta de la L’Oreal iti ‘asculta’ parul (Video)

Prima perie inteligenta

Kerastase Hair Coach Powered by Withings este prima perie inteligenta din lume, lansata in cursul acestei saptamani in cadrul Consumer Electronics Show din Las Vegas si va fi disponibila in saloane, dar si online in vara acestui an. Pregateste-te sa fii uimita!

La un pret de sub $200 dolari, peria iti analizeaza tipul parului si vine cu recomandari. Este prevazuta cu microfon, accelerometru, giroscop si diversi alti senzori care identifica daca parul este uscat sau umed, presiunea exercitata de perie si numarul de periaje. Microfonul „asculta” sunetul periajului si-ti ofera informatii pretioase legate de maniabilitate, uscaciune si semne ale uzurii (fire despicate, rupte etc), tinand cont si de factorii exteri: umiditate, temperatura si vant.

Toate aceste informatii iti sunt trimise prin Wi-Fi sau Bluetooth prin intermediul unei aplicatii mobile. Mai mult, sanatatea parului tau este evaluata prin intermediului unui scor bazat pe gradul de deteriorare, uscaciune si predispozitia catre rupere sau incalcire. Cu ajutorul acestor informatii vei stii cum sa relationezi inteligent cu parul tau, de la cum sa-l periezi la ce produse sa folosesti.

Peria inteligenta de la L’Oreal va functiona pe baza a doua baterii AA, suficiente pentru a-i furniza energie timp de 6 luni de utilizare.  Abia asteptam sa o testam! Pana atunci, iat-o in actiune:

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.