zoot

Prepara-ti o ciorba de loboda dupa reteta Laurei Cosoi

Laura ne recomanda sa ne energizam in plina primavara, cu o reteta de ciorba de loboda, simpla si rapida. Loboda proaspat aparuta pe piata, este un purificator natural al sangelui, cu proprietati detoxifiante, ideala atat in Postul Pastelui cat si imediat dupa, cand vrei sa-ti recapeti vitalitatea si sa dai jos kilogramele in plus. Vom merge, ca de fiecare data, pe mana Laurei cand vine vorba de preparate gustoase, simple, rapide dar si sanatoase.

ciroba de loboda laura cosoi

Foto: lauracosoi.ro

Ingrediente:

  • 2 fire de ceapa verde
  • 2-3 linguri de orez salbatic
  • 1 legatura de stevie
  • 1 legatura de leustean
  • 3 legaturi de loboda
  • zeama de la jumatate de lamaie
  • sare, dupa gust

 

Cum se prepara ciorba de loboda dupa reteta Laurei Cosoi?

Spala bine orezul, in mai multe ape si pune-l la fiert impreuna cu ceapa verde, tocata marunt. Taie in fasii stevia, leuseteanul si loboda. La sapte minute dupa ce orezul a fiert, adauga restul ingredientelor si opreste focul. Asezoneaza cu sare si lasa zarzavatul sa se inabuse timp de cinci minute. La final se adauga zeama de lamaie.

Nu uita ca vei gasi si alte preparate la fel de simple si de delicioase in cartea de bucate a Laurei “Ramai la masa? Retete de suflet pentru cei dragi” care poate fi achizitionata online sau din librarii:

ramai-la-masa-580x7441

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.