zoot

POTI sa porti machiaj la plaja

Desi nu-i gasim practicalitatea, un mic retus aici si acolo nu strica. Ba din contra, te face sa pari mai increzatoare in propriul look. Daca vrei sa porti machiaj la plaja, poti sa o faci atata vreme cat iti impui niste limite si nu exagerezi.

Machiaj la plaja

Alege sa porti intotdeauna FPS

Inainte de a aplica machiaj, alege sa intinzi pe fata o crema cu factor de protecie solara. Unele fonduri de ten au FPS in formula lor, dar pentru plaja ai nevoie de mai multe protectie. Aplica crema de plaja apoi asteapta 20 de minute inainte de a trece la baza.

Foloseste doar un strop de fond de ten

Daca chiar ai nevoie sa-ti uniformizezi culoarea pielii, un strop de fond de ten, aplicat ici si colo, intins cu mare dibacie poate functiona. Secretul este sa nu exagerezi. Formula cremoasa se poate transforma intr-un adevarat dezastru dupa numai cateva zeci de minute in soare. O alta alternativa este sa amesteci un strop de fond de ten cu crema protectoare.

Ai liber la bronzer

Contureaza-ti pometii si partile laterale cu bronzer pentru a capata acel aspect ca sarutata de soare inainte sa iesi din camera de hotel. Desi ai liber la bronzer, nu-ti supra-incarca tenul ca atunci cand iesi in club. A atingere usoara este suficienta.

Poti folosi si iluminator

Daca ai de ales doar un singur produs de machiaj pe care sa-l porti la plaja, atunci alege un iluminator. Nimic nu-ti flateaza aspectul, ca un chip perfect iluminat iar daca ai petrecut un pic prea mult in noaptea precedenta, cu atat mai mult. Evita, insa, formulele cremoase care se topesc pe fata.

Alege produse waterproof

Este de la sine inteles ca trebuie sa folosesti produse de machiaj rezistente la apa daca vrei sa porti machiaj la plaja, chit ca este vorba de un creion de sprancene sau mascara. Asta daca nu vrei sa te trezesti cu ochi Panda. Iar daca vrei sa-ti colorezi buzele, evita formulele satinate si lucioase pentru ca tind sa se topeasca in razele soarelui. Recomandarea noastra este sa folosesti un lip stain sau un ruj lichid mat, cu o formula ultra rezistenta.

Si totusi vei avea nevoie de o hartie absorbanta pentru fata

Oricat ai incerca sa-ti machiajul de plaja rezistent la apa, temperaturile ridicate fac necesara folosirea periodica a unei hartii absorbante pentru a indeparta excesul de sebuum. Chiar daca va indeparta si un strat de machiaj, in locul unei pieli uleioase vei avea un ten curat si proaspat.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.