•  
  •  

Picioarele sunt cele mai neglijate parti ale corpului. Calozitatile, pielea ingrosata, inestetica si, uneori dureroasa a talpilor sunt comune femeilor care merg foarte mult pe jos sau petrec foarte mult timp pe tocuri. Nu trebuie sa te ingrijorezi.

Cu o rutina de ingrijire a picioarelor adecvata acestor neajunsuri, vei ajunge sa ai, din nou, o piele ca de bebelus.

Exista un gadget care te poate ajuta: pila electrica pentru calcaie. Mult mai sigura si mai eficienta decat traditionala piatra ponce, folosirea pilei electrice este cel mai simplu si cel mai rapid mod de a adresa aceste probleme.

 

Pila electrica pentru calcaie vs. Piatra Ponce

pila-electrica-pentru-calcaie

Este mult mai usor sa folosesti pila electrica decat o piatra ponce. Spre deosebire de piatra ponce care necesita mai multe miscari circulare pentru a indeparta stratul de piele batatorita, nu trebuie decat sa plimbi capul rotativ peste pielea ingrosata, cu minim de efort.

Indepartarea calozitatilor cu ajutorul unei pile electrice pentru calcaie se face pe pielea uscata iar procesul este mult mai rapid. Practic, sari peste etapa pregatitoare in care iti inmoi pielea ca suprafa abraziva a pietrei ponce sa-si dovedeasca eficienta. Indepartarea pielii ingrosate n-ar trebui sa-ti ia mai mult de cateva minute.

Pila electrica pentru calcaie este versatila. Nu trebuie neaparat sa te afli sub dus pentru a-ti ingriji picioarele. Poti folosi pila electrica si in camera de dormit, cu conditia sa asezi un prosop sub talpi pentru a putea acumula reziduurile indepartate.

La fel ca si in cazul folosirii pietrei ponce, cele mai bune rezultate le obtii in combinatie cu o crema hidratanta sau un ser reparator pe care le aplici imediat dupa indepartarea pielii ingrosate a talpilor. Roteste pila electrica peste pielea ingrosata uscata, maseaza in piele o crema de picioare hidratanta si incalta o pereche de sosete groase. Dimineata, te vei trezi cu piele de bebelus.

Pila electrica pentru calcaie este mai sigura si mai eficienta decat piatra ponce. De regula, vine cu cel putin doua trepte de viteza, astfel incat sa fie potrivita si pentru zone mai sensibile, precum genunchi sau coate.

Desi rezultatele se observa inca de la prima utilizare, acestea nu sunt permanente. In functie de gravitatea calozitatilor cu care te confrunti, procedura se repeta la interval de cateva zile, ulterior saptamanal. Ceea ce trebuie sa retii este ca capatul rotativ abraziv se uzeaza dupa mai multe utilizari si trebuie schimbat. Pe langa pretul pe care-l platesti pentru dispozitiv, trebuie sa iei in calcul si costul rezervelor. Din aceast punct de vedere, pila electrica este mai costisitoare decat piatra ponce.


  •  
  •  
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

dyfashion.ro

Logo mic revista fucsia

Fucsia – O diferenta de nuanta in viata femeii moderne!

answear.ro