zoot

Piele luminoasa? Ingredientul pe care ar trebui sa-l folosesti in rutina de ingrijire a pielii

Chiar daca ai devenit experta in arta aplicarii machiajului, daca nu ai o piele ingrijita, rezultatul va fi departe de cel dorit. Cand vine vorba de o piele stralucitoare, luminoasa si cu aspect tanar, acidul glicolic este ingredientul care ar trebui sa se regaseasca in produsele de ingrijire a pielii.

 

Ce este acidul glicolic?

Acid glicolic8

Acidul glicolic este cea mai mica molecula in acizii alfa hidroxi (AHA) si tocmai datorita dimensiunii sale, penetreaza celulele pielii mai usor. Fiind un acid alfa hidroxi, acidul glicolic exfoliaza pielea, indepartand celulele moarte si regenerand pielea. Este si un ingredient anti-aging, aratandu-se ca poate reduce aspectul ridurilor fine. Te poti bucura de beneficiile acestuia si daca ai tenul uleios, curata si exfoliaza fara sa indeparteze uleiurile naturale ale pielii.

Cum functioneaza acidul glicolic?

Desi este un ingredient pe care-l gasesti intr-o gama larga de produse pentru ingrijirea pielii, de la crème la exfolianti, lotiunea de curatare a fetei cu acid glicolic este cea mai buna alegere pentru ca o folosesti zilnic si te bucuri de rezultate mai repede. In plus, tocmai datorita faptului ca lotiunea de curatare nu sta foarte mult pe piele, fiind indepartata imediat cu apa calduta, este mai putin probabil sa te experimentezi afectele negative ale acizilor alfa hidroxi. Pielea nu se inroseste si nu se deshuameaza.

Acum ca ai aflat despre acest ingredient minune, verifica eticheta lotiunilor de curatare a fetei si alege o concentratie potrivita tipului tau de ten.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.