zoot

‘Perucile’ pentru spracene: par atat de reale!

Peruci sprancene
Foto: Image.net

Daca ti-ai stricat forma sprancenelor, nu trebuie sa faci din asta o tragedie. Ai atat de multe optiuni pentru a redresa acest neajuns. De la creionul de sprancene cu ajutorul caruia iti poti corecta forma la transplantul de par, optiunile de care te bucuri in ziua de azi sunt numeroase.

La scurt timp dupa popularizarea micropigmentarii sprancenelor prin tehnica microblading-ului, o tehnica chiar mai performanta decat tatuajul fir cu fir, apar ‘perucile’ pentru sprancene. Spre deosebire de prima varianta, acestea nu presupun un angajament pe termen lung iar rezultatul este imediat.

Considera-le ca pe o alternativa la toate celelalte metode prin care poti obtine sprancene grozave care-ti incadreaza perfect fata si-ti scot trasaturile in evidenta. Nu trebuie decat sa te demachiezi, sa marchezi zona peste care vrei sa lipesti ‘peruca’ pentru sprancene si s-o presezi. Banda cu par este adeziva si se lipeste direct pe osul sprancenelor si arata grozav, aproape instant.

Adezivul se bucura de o buna aderenta si nu trebuie sa-ti faci griji ca se vor dezlipi in cele mai nepotrivite momente, punandu-te intr-o situatie penibila. Ba mai mult, le poti purta zile intregi la rand. Vei simti cand se aproprie momentul in care trebuie sa le indepartezi si sa le inlocuiesti.

Sunt optiuni grozave cand n-ai timp sa-ti creionezi sprancenele dimineata sau pur si simplu vrei sa arati impecabil pentru un eveniment important. Sau poate nu esti talentata la machiaj si ti-e frica pe mana cui poti cadea in sedinta de micropigmentare. De ce sa nu luam in considerare si aceasta varianta?

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.