zoot

Patru lucruri pe care oamenii le observa la tinuta ta

N-ai iesi din casa cu intentia de a arata rau, asa-i? Scopul nostru este sa ne punem in valoare si sa ne facem remarcate prin stilul vestimentar, alegeri care transmit mai mult decat o fac cuvintele.

Patru lucruri pe care oamenii le observa la tinuta ta

Foto: Image.net

Calitatea articolelor vestimentare

Sunt lucruri mult mai importante decat brandul imprimat pe eticheta. Oamenii observa calitatea hainelor pe care le porti si le judeca prin prisma materialului si a detaliilor. Materialul este foarte important atunci cand faci o alegere vestimentara. Sunt materiale care arata ieftin, se scamoseaza, fac cute inestetice, se mototolesc si se intind. Evita-le! Detaliile, si aici ne referim la cusaturi, nasturi, fermoar si captuseala trebuie sa arate impecabil.

Felul in care cad pe tine

Hainele ar trebui sa-ti vina ca o manusa. Nici nu realizezi cat conteaza marimea potrivita decat atunci cand iti recunosti si-ti imbratisezi forma corpului. Cele mai multe piese vestimentare pe care le ai in dressing sunt cumparate in marimi universale, care nu se adreseaza particularitatilor corpului tau iar daca nu te bucuri de o silueta ideala, este timpul sa faci cunostinta cu un croitor. Printr-o simpla ajustare la croitorie, hainele tale pot parea facute pe comanda.

Felul in care le porti

Anumite haine impun si o anumita atitudine. Daca n-ai o atitudine de badass renunta la jeansii rupti printre care se intrevede ciorapul plasa.  Nu vei trada decat ca hainele te poarta pe tine. Acelasi lucru este valabil si in cazul incaltamintei. Daca nu stii sa mergi pe tocuri sau daca te strag pantofii stiletto, renunta la ei si opteaza pentru un toc mai confortabil. Chipul schimonosit si chinuit de durere si disconfort nu este niciodata atragator.

Amprenta personala

Este simplu sa te plimbi pe strada ca un simplu umeras, purtand hainele intr-o maniera mai mult decat previzibila. Altceva este atunci cand le dai o nota personala si reusesti sa imprimi personalitate si stil unei tinute aparent banale.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.