zoot

Paste melci spiralati cu fistic

Cauti o versiune sic a pastelor ultra grase? Incearca pastele cu pesto din fistic. Vei obtine un preparat unic, care-ti rasfata toate simturile.

Paste melci spiralati cu fistic

Ingrediente:

  • 450g paste melci spiralati bio
  • 200g fistic decojit, fara sare
  • 60g branza pecorino rasa, plus 40g pentru servire
  • 120ml ulei de masline extra-virgin
  • 1 catel de usturoi, zdrobit
  • 1 ceapa alba, tocata marunt (sau 2 salote)
  • 2 linguri de menta proaspata, tocata marunt
  • Sare si piper, proaspat macinat, dupa gust

MELCI SPIRALATI CU FISTIC

Decojeste fisticul si marunteste-l in blender. Adauga uleiul de masline, menta si usturoiul. Pulseaza de cateva ori pentru a omogeniza bine ingredientele. Transfera amestecul intr-un bol si amesteca-l cu branza rasa si ceapa tocata. Asezoneaza cu sare.

Fierbe melcisorii spiralati in apa clocotita cu sare conform instrunctiunilor de pe pachet. Scurge apa si pastreaza jumatate de apa in care au fiert pastele.

Intoarce pastele in oala, adauga apa si pesto-ul pregatit anterior. Gateste la foc mic, amestecand incontinuu, pana se captusesc bine pastele cu sos.

Serveste pastele calde, garnisite cu o mana de branza pecorino rasa.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.