zoot

Partida de-o noapte sau stofa de iubita?

Asta este intrebarea pe care si-o adreseaza barbatii cand te vad. Si in functie de eticheta pusa (partida de-o noapte, sau poate hai doua-trei pana se satura…..  sau o potentiala iubita) ei se vor comporta diferit.

Barbatii te gasesc atractiva – sau nu, din primele secunde. Au fost programati genetic sa se imperecheze in functie de semne ale fertilitatii (Sursa). In acelasi timp, barbatii judeca cand tinzi sa arati prin orice mijloace ca esti atractiva. Doar 22% dintre barbati ar respecta o femeie care arata prea multa goliciune. Citeste si: Studiu: Barbatilor le plac femeile imbracate conservator

 

Partida de-o noapte sau stofa de iubita?
Partida de-o noapte sau stofa de iubita?@WavebreakmediaMicro – Fotolia

Poti fi atragatoare, sexy si senzuala fara a parea o femeie usoara? Categoric! Senzualitatea nu este echivalenta cu un decolteu cat mai generos si asta pentru ca o femeie atragatoare nu se va stradui prea mult sa o arate. Ea emana senzualitate prin fiecare por. Conturul sanilor se va observa si prin bluza la baza gatului, picioarele zvelte se vor pronunta si sub o fusta peste genunchi. Senzualitatea unei femei nu este fortata prin machiaj,  piese si accesorii vestimentare iar daca barbatului de langa tine ii fug ochii spre decolteul blondei platinate, imbracata in animal print si plina de zorzoane… poate ar trebui sa te reorientezi. Stii vorba aia: Spune-mi cu cine umbli ca sa iti spun cine esti? Am putea parafraza – Arata-mi dupa cine iti fug ochii, ca sa iti spun cine esti!

Cand vine vorba de sex, barbatii prefera femeile prostute – sau intr-o stare de ebrietate suficienta pentru o partida de o noapte – arata un nou studiu. Sunt barbatii programati sa caute sexul dobandit usor? DA! (Sursa)

Femeile usor de exploatat sexual – femei care arata ca sunt dispuse sau pot fi convinse mai usor sa cedeze presiunii de a face sex – nu sunt nici pe departe indezirabile pentru barbatul modern! Dar asta este o chestiune de moment.

Barbatilor le-au fost infatisate imagini cu tinere ale caror imagini aratau semne ale vulnerabilitatii precum epuizare (de la prea mult clubbing), intoxicare (cu bauturi alcoolice sau stupefiante), promiscuitate (muscarea buzelor, privirea peste umar, atingerea sanilor, haine mulate etc), apoi au fost rugati sa aprecieze:

  • cat de usor de exploatat sexual sunt aceste femei
  • disponibilitatea de a le alege pentru o aventura de-o noapte sau o relatie pe termen lung.

Daca pe termen scurt barbatii apreciau aceste femei ca fiind dezirabile, cand s-a pus problema unei relatii pe termen lung sau a unei casatorii cu aceste femei, barbatii si-au pierdut instant interesul.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.