zoot

Parfum Shiseido ZeN, femei / barbati, 30ml, 50ml, 100ml

Acest parfum Shiseido Zen vine cu o lunga istorie in spate, fiind primul parfum lansat pe piata de catre marele producator de cosmetice.

Initial, fusese creat in 1964, bazat intens pe arome floral, cu miros de zambile, flori de portocal, iasomnie, narcisa si mos. Shiseido Zen se reinventeaza in 2000 de catre Nathalie Lorson, desi aduce aminte de aromele initiale.

A trei versiune de parfum Shiseido Zen, cea actuala pe care tu o porti, a fost creata in 2007 de caltre Michel Almairac de Robertet. Sticla vine intr-un design nou, patrata, inspirata de camerele speciale in care japonezii isi servesc ceaiul.

Este disponibila in trei gramaje: 30ml / 50 ml / 100 ml atat pentru femei cat si pentru barbati. Notele florale ale unui parfum Shiseido Zen sunt vibrante, presarate cu lemn si condimente dar si cu o deschidere catre buchet floral generos, compus din frezie, gardenie, trandafir, lotus etc.

Parfum Shiseido ZeN femei

Shiseido zen apa de parfum 100 ml, femei

Parfum 100% original
Note: mos, ambra, lotus, liliac, trandafir japozen, patchouli, piersica etc.
Cantitate: 30 /50 / 100 ml

PRET de la: 189 lei

Acest parfum poate fi cumparata pe site-ul Emag.ro

CUMPARA

Ce au spus clientii despre Shisedo Zen femei? Cea mai mare parte il plac si il poarta pe timp de zi. Majoritatea au descris intensitatea ca fiind moderata iar persistenta ca fiin moderata spre rezistenta (vezi mai multe review-uri pe Fragrantica.com)

Te-ar putea interesa si Parfum Shiseido ZEN la 100 ml. Pret: 339 lei disponibil urmand link-ul de mai sus . Elefant.ro garanteaza autenticitatea tuturor parfumurilor puse la vanzare. In plus, daca ai dubii, produsul se poate returna GRATUIT in termen de 30 de zile

Costul livrarii pentru acest produs este de 6.9 lei, prin curierat rapid, oriunde in tara. Poti alege sa faci plata online sau in sistem ramburs, cand primesti coletul.

Te-ar putea interensa si Apa de parfum Shiseido ZEN WHITE Heat Edition.

parfum shiseido zen white heat edition 50 ml pret

Pret: 269 lei / 50ml . Disponibil urmand link-ul de mai sus.

 

Parfum Shiseido ZeN barbati

parfum shiseido zen barbati 100ml

Parfum 100% original
Note: mosc, paciuli, bergamota, portocala, para,
Cantitate: 30 / 50  / 100 ml

PRET de la: 147 lei

Acest parfum poate fi cumparata pe site-ul Elefant.ro

CUMPARA

Te-ar putea interesa si Parfum Shiseido ZEN barbati la 100 ml. Pret: 279 lei disponibil urmand link-ul de mai sus . Aceleasi conditii de livrare ca si in cazul Shiseido ZeN femei.

parfum shiseido zen white heat edition 100 ml barbati

Te-ar putea interesa si Apa de parfum Shiseido ZEN WHITE Heat Edition.

parfum shiseido zen white heat edition 50 ml barbati

Pret: 229 lei / 50ml . Disponibil urmand link-ul de mai sus.

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.