zoot

Parfum Baldessarini Private Affairs / Strictly Private, 90ml, pret 160 lei

Acest parfum Baldessarini Private Affairs vine cu un slogan puternic. Este parfumul care diferentiaza baietii de barbati, adresandu-se din start barbatilor maturi, de succes si eleganti.

Mirosul sau este unul deosebit, fiind inspirat de felul in care miros scaunele din piele din masinile elegante, un miros care capteaza atentia reprezentatelor de sex opus, carora nu le iese usor din minte.

Avand ca nota principala bergamota, te duce cu simturile catre luxoasa piele. Baza senzuala de lemn invaluie intreaga compozitie, adaugandu-se note de cedru si lemn de santal. Un parfum Baldessarini Private Affairs n-ar trebui sa lipseasca barbatului modern, sigur pe el.

Apa de parfum Baldessarini Private Affairs vine intr-o stilca cu un design clasic si simplu la prima vadere, intr-o combinatie ne negru si argintiu, impodobit cu un capac metalic elegant. Imprima eleganta, stil si forta prin design.

Parfum Baldessarini Private Affairs

Apa de toaleta baldessarini private affairs, barbati, 90ml

Parfum 100% original
Note: bergamota, nucsoara, nuc, piele, cedru, lemn de santal etc.
Cantitate: 30 / 60 / 90 ml

PRET de la : 131 lei

Acest parfum poate fi cumparata pe site-ul Emag.ro

CUMPARA

Te-ar putea interesa si apa de parfum Baldessarini Strictly Private, 90 ml, pret 121 lei, dispnibil urmand link-ul de mai sus.

Ce au spus clientii despre Baldessarini Private Affairs? Cea mai mare parte il plac si il poarta deopotriva ziua si noaptea. Majoritatea au descris intensitatea ca fiind moderata iar persistenta ca fiind moderata spre rezistenta (vezi mai multe review-uri pe Fragrantica.com)

Toate parfumurile comercializate de catre elegant.ro sunt 100% originale si pot fi returnate GRATIS in termen de 30 de zile, in caz ca nu esti multumit de produsele comandate.

Se livreaza prin curier rapid, la costul de 6.9 lei. Verifica disponibilitatea in stoc si timpii de livrare urmand link-ul de mai sus

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.