zoot

Par cret in prezentarea Carmen Marc Velvo 2017 cu ajutorul unei agrafe de coc

Ideea din spatele colectiei Carmen Marc Valvo, primavara-vara 2016/2017 este inocenta si, pentru mine inocenta inseamna par texturat” – spune Ted Gibson, responsabil de coafura manechinelor care au defilat in cadrul prezentarii. Acesta s-a indepartat de ideea de bucle studiate, indreptandu-se catre un par cret si ravasit, dublat de un machiaj baby-doll, care intensifica privirea si aduce culoare in obraji.

Aspectul final este atat de impresionat, aproape scenic, incat cu greu iti poti imagina ca o asemenea coafura a pornit de la un par drept. Astfel, indiferent de textura parului tau, poti recreea coafura din colectia Carmen Marc Valvo, urmand cativa pasi simpli. N-ai nevoie decat de 15-20 de agrafe de coc.

Par cret

Agrafa de coc par

Par 2017
Foto © Antonoparin | Megapixl.com
  1. Pregateste-ti parul cu un spray / crema modelatoare, cu efect termic si usuca-ti parul cu ajutorul periei de volum si a uscatorului.
  2. Fa-ti o carare exagerata, intr-o parte.
  3. Sectioneaza-ti parul in suvite de circa cinci centimetri si trece, fiecare suvita, in jurul unei agrafe de par, recreand cifra opt. Fixeaza agrafa la baza.
  4. Preseaza fiecare sectiune cu ajutorul placii de indreptat parul si mentine timp de 2 minute.
  5. Asteapta ca sectiune sa se usuce in mod natural, apoi desprinde parul de pe agrafa. Separa suvitele de par cu degetele pentru a crea textura.
  6. Foloseste un gel modelator pentru a stiliza cat mai aproape de baza partea superioara si accesorizeaza coafura cu o funda, pe linia de demarcatie dintre par lins si par cret.
  7. Finiseaza coafura cu un spray fixativ.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.