zoot

Pantofi stiletto Nude (culoarea piciorului) Thea Visconti

Iata un model de pantofi stiletto nude de-a dreptul naucitor. Un model cu factorul Wow! cu care vei face o adevarata declaratie de moda in vara acestui cand ‘Orange is the new black!” – a spus-o pana si presedintele SUA, asa ca tu, o veritabila fashionista stii asta mai bine ca oricine. Se poarta portocaliu, oranj si nu numai pe buze! Indrazneste sa iesi din anonimat cu aceasta pereche de pantofi stiletto, din piele naturala, cu un design imecabil si toc inalt de 11 cm. Au un pret accesibil si-i vei purta multe sezoane de acum incoace. Ori de cate ori esti in dubii, mizeaza pe un pantof de culoarea picioarului.

Pantofi stiletto Nude (culoarea piciorului) Thea Visconti

pantofi nude tip stiletto Thea Visconti

Tip pantofi: Stiletto
Material: Piele naturala
Toc: Cui, 11 cm
Varf: Ascutit

PRET: 279 lei

Pantofii pot fi cumparati pe site-ul Elefant.ro.  Ii vrei?

Epuizat

Vezi alte modele de pantofi stiletto

Detaliile legate de livrare dar si modalitati de plata veti gasi direct pe site-ul importatorului SC Universal Online Promotion SRL. Pe elefant.ro beneficiezi e un voucher de 100 lei in categoria fashion pentru cumparaturi mai mari de 399 lei si 50 lei pentru cumparaturi de peste 199 lei. Verifica, inainte de a cumpara daca aceasta promotie mai este valabila si gaseste codul de reducere.

Pantofii stiletto nude sunt cea mai buna alegere, indiferent de context, cromatica garderobei tale sau momentul zilei. Chit ca imbraci o rochita verde samarld sau jeansii rupti, aceeasi pereche de incaltaminte se potriveste tinutei tale. Cufundandu-se cu tonul pielii tale, dau un efect de alungire, subtiand silueta. Iata cat de grozav se vad pe piciorul gol.

Mai multe imagini:

pantofi nude tip stiletto Thea Visconti
pantofi nude tip stiletto Thea Visconti

 

 Click Like daca iti plac recomandarile din fucsiashop!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.