zoot

Pantofi Stiletto negri din piele intoarsa Dolce Vita

Desi ceva mai pretentioasa, pielea intoarsa este ideala pentru pantofii stiletto de seara. Imbogatit cu un detaliu metalic in zona varfului, modelul de mai jos este unul deosebit nu numai prin textura si accent dar si prin design. Poarta-l la rochii de seara elegante, atunci cand vrei sa te simti deosebita. Continua cu accesoriile in aceeasi nota aurie.

Pantofi Stiletto negri din piele intoarsa Dolce Vita

pantofi stiletto dolce vita piele intoarsa 1

Tip pantofi: Stiletto cu accent metalic in varf
Material: piele intoarsa pe exterior, piele naturala pe interior
Toc: Cui
Varf: Ascutit, metalic
Culori disponibile: negru cu accent metalic auriu, rosu cu accent metalic argintiu

PRET: 313 lei

Pantofii pot fi cumparati pe site-ul MyCloset.ro cu o reducere de 57%. Ii vrei?

Epuizat

Vezi alte modele de pantofi stiletto

Alte culori disponibile pe site-ul distribuitorului: chili suede / black suede. Timpii de livrare se ridica la 14 zile calendaristice, fiind vorba de produse de originale de import. Alege-ti cu grija marimea. Pantofii ajung prin curierat GRATUIT in orice judet din Romania. La primire se face plata in sistem RAMBURS, se verifica ambalajul si factura fiscala.

Galerie foto:

Imagini in detaliu gasesti pe site-ul importatorului, urmand link-ul de mai sus. Poti da click pe imagini pentru a le mari dimensiunea.

 Click Like daca iti plac recomandarile din fucsiashop!

pantofi stiletto dolce vita piele intoarsa 2 pantofi stiletto dolce vita piele intoarsa 3 pantofi stiletto dolce vita piele intoarsa 4pantofi stiletto dolce vita piele intoarsa rosii

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.