zoot

OPI te invata cum sa iti faci o manichiura clasica ca un profesionist

De acum inainte nu vei mai avea nicio scuza pentru o manichiura neglijenta si asta pentru OPI iti ofera toti pasii necesari ca manichiura clasica, facuta acasa, sa aiba aspect de salon.

produse opi necesare pentru o manichiura perfecta
Evident ca va fi nevoie sa investesti initial in cateva produse de calitate, fara de care o manichiura nu poate arata extraordinar, dar gandeste-te ca intreg costul se amortizeaza in timp, comparativ cu vizitele dese pe care altfel ai fost nevoita sa le faci la salon. Intotdeauna vei incepe manichiura pe unghii curate, de pe care ai indepartat orice urma de reziduu sau grasime. Un truc la care apelez destul de des este otetul din mere pe care il aplic intr-o cantitate mica pe un disc demachiant si imi curat unghiile de orice impuritati. Iar daca esti o cititoare fidela a fuscia.ro, stii deja ca nu trebuie sa iti tai cuticulele ci sa le impingi spre baza, aplicand un ulei de cuticule, precum OPI Avolex Nail & Cuticle Replenishing Oil. Mai este nevoie sa repetam?
manichiura clasica facuta acasa
manichiura clasica facuta acasa

Vrei o manichiura clasica care sa dureze desi este facuta acasa? Atunci baza de unghii nu trebuie sa iti lipseasca. Daca folosesti in schimb un tratament de unghii, acesta poate locul bazei. Se aplica o cantitate moderata de OPI Base Coat pe fiecare unghie in parte. Nu numai ca oja va rezista mai mult (Da, orice oja practic. Adu-ti aminte de tehnica sandvisului de care iti vorbeam in articolele precendente) dar baza de unghii de calitate iti va pastra unghia curata, in special daca folosesti oje cu pigmenti puternici sau oja neagra.

manichiura clasica facuta acasa
manichiura clasica facuta acasa

Sa trecem la aplicarea ojei dorite pentru o manichiura clasica, facuta acasa. Un truc pe care OPI te sfatuieste sa il incerci este inlaturarea excesului de oja, pe marginea sticulei, avand grija sa repeti procedeul pe ambele parti ale pensulei. Este foarte important sa iei o cantitate moderata de oja pe pensula, pentru ca excesul iti va ingreuna aplicarea. Oja se aplica din centru, continuand o dunga orizontala in jos, dupa care se continua cu aplicare unei dungi in partile laterale. Practic, atunci cand iti faci o manichiura clasica acasa, trebuie sa acoperi suprafata unghiei din trei miscari, dupa care nivelezi suprafata unghiei.

Truc: Ca oja sa reziste mai mult pe unghii si sa eviti ca unghia sa ti se rupa / exfolieze, vopseste si o parte din varful ungiei pe interior.

Excesul de oja de pe cuticule se indeparteaza folosind betisorul reutilizabil OPI Cuticle Stick imuiat in dizolvantul de oja OPI Expert Touch Lacquer Remover. Poti folosi si un betisor de urechi pe care l-ai turtit in prealabil sau o pensula subtire de nail art (metoda mea favorita).

manichiura clasica facuta acasa
manichiura clasica facuta acasa

Vrei ca o manichiura clasica, facuta acasa sa reziste si sa straluceasca? Atunci aplicarea unui top coat de calitate, precum OPI Top Coat este un pas necesar peste care poti sari pe propria raspundere. Iar daca te grabesti si vrei ca manichiura ta sa se usuce instant, aplica cu pipeta cateva picaturi de OPI DripDry Lacquer Drying Drops pe unghii si vei putea iesi pe usa in cateva minute.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.