zoot

Cinci nuante de oja Essie in tendinte in sezonul toamna-iarna 2013/2014

Revenim la ojele Essie pentru a fi in tendinte in sezonul toamna-iarna 2013/2014 cu cinci nuante dintr-un trend atat de placut si adoptat la nivel de masa, pentru eleganta, luxul si grandoarea de care se bucura. Desi negrul se va regasi in sezonul rece indiferent de tendinte, mult mai chic si feminina este varianta saturata a nuantelor de grena (rosu + negru). Priveste aceste modele de unghii Essie:

Trend unghii Essie
Trend unghii ESSIE Berry Naughty

Nuanta Berry Naughty de la Essie este democratica, salbatica si sexy. O culoare in tendinte care se potriveste de minune fetelor rele.

Trend unghii Essie Shearling Darling
Trend unghii Essie Shearling Darling

Oja Essie Shearling Darling este extrem de seducatoare, cu un finish lucios, matasos si impecabil. Acest rosu mahon are o caldura intensa care iti incendiaza imaginatia.

Trend unghii Essie
Trend unghii Essie Wicked

Oja Essie Wiked este o nuanta de culoarea sangelui inchis la culoare, stridenta, intensa, izbitoare si extrem de sexy. Confera un look senzational, in tendinte in sezonul toamna-iarna 2013/2014.

Trend unghii Essie Sole Mate
Trend unghii Essie Sole Mate

Nuanta Essie Sole Mate, si ea in tendinte in acest sezon, se aproprie de culoarea prunei. Este bogata, adanca, ideala pentru sezonul toamna-iarna. Te vei indragosti de aceasta nuanta de oja Essie la prima aplicare.

Trend unghii Essie Bordeaux
Trend unghii Essie Bordeaux

Essie Bordeaux este o nuanta de oja seducatoare si extrem de feminina, ideala pentru acelea dintre voi care vor sa adopte aceasta tendinta in materie de unghii, insa nu sunt pregatite a adopta culori inchise in locul clasicului rosu. Oja Essie Bordeaux face aceasta trecere aproape imperceptibila, fiind de o frumusete epocala.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.